Prima pagină » Peste 500 de titluri originale Disney+ în producție la nivel internațional

Peste 500 de titluri originale Disney+ în producție la nivel internațional

Disney+ este momentan disponibil în 64 de țări din America de Nord, Europa, regiunea Asia-Pacific și America Latină. În vara aceasta, serviciul plănuiește să se lanseze în peste 40 de țări și teritorii. De aceea, compania a confirmat că are în producție, la nivel internațional, peste 500 de titluri originale pentru Disney+.

Ca parte din această extindere internațională, Disney a mărit numărul de producții internaționale pentru a servi drept originale Disney+. Au fost lansate deja câteva producţii originale internaționale. Printre ele enumerăm „Snowdrop”, „Intertwined”, „Oussekine” și multe altele ce urmează să apară în următorii ani.

La începutul acestui an, Rebecca Campbell a fost numită director al Diviziei de Conținut și Operațiuni Internaționale Disney. Ea monitorizează echipele internaționale de media ale Disney din Asia-Pacific, Europa, Orientul Mijlociu, Africa, India și America Latină. Aceste echipe administrează canalele TV internaționale, streaming-ul regional, vânzările din reclamele locale și distribuția locală.

Producții internaționale

În timpul unei recente conferințe trimestriale cu acționarii, CEO-ul Disney, Bob Chapek, a oferit câteva detalii despre câte producţii originale sunt momentan în producție:

Momentan avem peste 500 de titluri originale în stagii diferite de dezvoltare și producție, 180 fiind programate să aibă premiera în acest an fiscal, ajungând la peste 300 de producții originale internaționale pe an, la un nivel constant. Credem că aceste originale locale premium, alături de conținutul de brand cu o largă sinergie internațională, va atrage noi abonați și va crea interacțiuni noi cu fanii. Un exemplu este Nautilus de la echipa noastră din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Inspirat din 20.000 de leghe sub mări, Nautilus este povestea de origine a cunoscutului submarin, din perspectiva misteriosului său comandant, Căpitanul Nemo.

Christine McCarthy, Vice-Președintele Executiv și Directorul Financiar al Disney, a oferit, de asemenea, mai multe detalii:

Așa cum a menționat Bob, avem în jurul a 500 de seriale în lucru pentru conținutul local din afara SUA. Vă voi oferi o trecere în revistă:

În regiunea Asia-Pacific, inclusiv Asia de Sud-Est, din acele 500: 140 sunt în acea regiune. În Europa, Orientul Mijlociu și Africa 150, în India sunt 100, iar în America Latină 200.

N-am mai oferit aşa ceva până acum, dar cred că asta oferă câteva detalii despre regiunile unde suntem disponibili în afara SUA.

Sunt mai multe motive pentru care Disney creşte drastic investițiile în numărul de producții internaționale. De multe ori îi ajută să îndeplinească cota locală, însă şi mai important, creează o plajă de selecţionare pentru fanii ce vor povești cu care se pot identifica mai ușor.

Despre Disney+

Disney+ este un serviciu de streaming deținut și operat de The Walt Disney Company. Serviciul cuprinde conținut de la marile companii și studiori ale Disney. Inclusiv Walt Disney Studios, Pixar Animation, Marvel Studios, Lucasfilm, National Geographic, 20th Century Fox, Searchlight Pictures, FX și multe altele. Conținutul va fi organizat pe 6 „hub-uri” principale, și anume Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, ce va avea conținutul pentru o audiență mai matură. Vă puteţi abona la buletinul informativ Disney+ aici.

Disney+ s-a lansat pe 12 noiembrie 2019 în SUA, Canada și Țările de Jos, pentru ca mai apoi în 2020 și 2021 să se extindă în mai multe teritorii din Europa și Asia.

Alte informații

Pentru mai multe informații, puteți accesa grupul nostru de Facebook. De asemenea, pentru a vă abona la newsletter-ul Disney+ România, puteți intra pe site-ul lor oficial. De asemenea intrați în secțiunea noutăți a blogului nostru.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns