Prima pagină » Petrecerea de Halloween a lui Agatha Christie este ecranizată

Petrecerea de Halloween a lui Agatha Christie este ecranizată

Petrecerea de Halloween a lui Agatha Christie este ecranizată

20th Century Studios a anunţat realizarea unui al treilea film din seria Hercule Poirot, intitulat A Haunting In Venice, avându-l la cârma regizorală pe Kenneth Branagh.

Distribuţia noului film cu accente supranaturale este compusă din: Tina Fey, Jamie Dornan, Michelle Yeoh, Kyle Allen, Camille Cottin, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly şi Riccardo Scamarcio. 

intriga celui de-al treilea film are loc la Veneţia, după evenimentele celui de-al doilea război mondial, în ajunul nopţii de Halloween. Inspirat de Petrecerea de Halloween, detectivul retras şi într-o izolare autoimpusă, participă fără tragere de inimă la o şedintă de spiritism, într-un palat bântuit, iar unul dintre musafiri este ucis, fostul detectiv fiind nevoit din nou să-şi suflece mânecile.

„Este o evoluţie fantastică pentru Poirot. Inspirat dintr-o poveste mai obscură, cu acţiunea plasată în ajunul Halloweenului, într-un loc de o frumuseţe răpitoare, este o oportunitate deosebită pentru noi, ca regizori, şi suntem încântaţi de şansa de a livra o poveste înspăimântătoare pentru fanii noştri din întreaga lume.”

Echipa de producţie Crimă pe Orient Express şi Moarte pe Nil se va întoarce alături de Kenneth Branagh pentru cea de-a treia ecranizare.

Noul film va debuta pe data de 15 septembrie 2023 în cinematografele din România, conform Cineforum.

Sursa: Variety, Cineforum, Editura Litera

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns