Prima pagină » Piraţii din Caraibe 6 este în dezvoltare

Piraţii din Caraibe 6 este în dezvoltare

Producătorul Jerry Bruckheimer şi actriţa Margot Robbie

Piraţii din Caraibe 6 este în dezvoltare

Dezvoltarea pentru lungmetrajul Piraţii din Caraibe 6 este în continuă desfăşurare, însă în urma afirmaţiilor făcute de Margot Robbie, anume că filmul în care este în prim-plan a fost anulat, producătorul Jerry Bruckheimer a declarat că sunt perspective de a se întâmpla, însă nu va fi următorul.

„Să nădăjduim că vom face încă un film din această franciză. Am dezvoltat două scenarii la un moment dat şi proiectul lui Margot Robbie era mai în viitor, dar vom realiza acel proiect la un moment dat, concentrându-ne la un film de echipă pentru prezent”, a declarat producătorul la un eveniment de promovare pentru serialul National Treasure: Edge Of History.

După ce scenarista Păsări de pradă şi Fantastica Harley Quinn, Christina Hodson, a anunţat în 2020 un spinoff Piraţii din Caraibe, concentrându-se asupra femeilor-piraţi, Margot Robbie a confirmat publicaţiei Vanity Fair că filmul a intrat la apă.

“Am avut o idee pe care am dezvoltat-o, cu multă vreme în urmă, pentru a integra şi protagoniste în prim-plan, nu doar femei-piraţi, să nu se interpreteze greşit. Voiam doar o altfel de poveste. Am crezut că o să fie grozav, dar Disney nu au dorit asta,” a declarat Margot Robbie la începutul lunii.

În 2018, The Hollywood Reporter a dezvăluit că Disney cercetează modalităţi de a restarta franciza, cu scenariştii Deadpool, însă aceştia au părăsit proiectul în 2019.

Disney nu a oferit comentarii la solicitarea publicaţiei The Wrap.

Este ambiguu dacă filmul de echipă ar presupune o continuare sau o transformare a francizei, însă Johny Depp a declarat că nu se va întoarce într-un nou film, fiind eliminat dintr-un viitor proiect, în urma controverselor şi a procesului de defăimare cu fosta soţie.

După lansarea explozivă a primului film, Disney a produs încă patru continuări. Dead Man Tale No Tales a avut rezultate dezamăgitoare, încasând doar 794,881,442 $, faţă de 1 miliard( On Stranger Tides).

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns