Prima pagină » Pixar anunță noul film numit „Elemental”

Pixar anunță noul film numit „Elemental”

Campania Disney, Pixar, a dezvălui detalii despre noul lor film, al 27-lea, numit „Elemental”, care va fi lansat pe 23 iunie 2023.

Regizat de Peter Sohn („Bunul Dinozaur”, scurtmetrajul „Pațial noros”) și produs de Denise Ream („Bunul Dinozaur”, „Mașini 2”) filmul urmărește o pereche mai neașteptată, Ember și Wade, într-un oraș unde rezidenți de foc, apă, pământ și aer locuiesc împreună. Înfocata tânără și băiatul care face cum bate vântul sunt pe cale să descopere ceva elementar: câte au ei, de fapt, în comun.

„Elemental” este un film original inspirat de copilăria lui Sohn în New York. Regizorul a declarat următoarele:

Părinții mei au emigrat din Coreea la începutul anilor 1970 și au construit un magazin alimentar aglomerat în Bronx. Am fost printre multele familii ce s-au aventurat pe tărâmuri noi cu vise și speranțe. Noi toţi toți fiind un amestec de culturi, limbi și cartiere mici și frumoase. Asta m-a adus la „Elemental”. Povestea noastră e bazată pe elementele clasice: foc, apă, pământ și aer. Dacă aceste elemente ar prinde viață?

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns