Prima pagină » Populare pe Disney+ | Anatomia lui Grey

Populare pe Disney+ | Anatomia lui Grey

Este duminică și a sosit timpul să vedem topul celor mai populare producții pe Disney+ în România din această săptămână. Lista include serialul Anatomia lui Grey și filmul Prada.


Top 24 | Populare pe Disney+

 1. Anatomia lui Grey
 2. Prada [NOU (5 aug. 2022)]
 3. Violetta
 4. Lightyear [NOU (3 aug. 2022)]
 5. Family Guy
 6. O familie modernă
 7. Neveste disperate
 8. Soy Luna
 9. Magicienii din Waverly Place
 10. Minți criminale
 11. Ciudățeni
 12. Bluey
 13. Jessie
 14. Baftă Charlie
 15. Cum am cunoscut-o pe mama voastră
 16. Familia Simpson
 17. Războiul Stelelor: Războiul clonelor
 18. The Mandalorian
 19. The Orville
 20. Roșu Aprins
 21. LOST: Naufragiații
 22. Hannah Montana
 23. Cititorii de oase
 24. LEGO Războiul Stelelor: Vacanța de Vară / LEGO Războiul Stelelor Ediție specială de vară [NOU (5 aug. 2022)]

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns