Prima pagină » Populare pe Disney+ | Anatomia lui Grey

Populare pe Disney+ | Anatomia lui Grey

Este final de săptămână și a sosit vremea să vedem lista de producții populare pe Disney+ din această săptămână. Lista continuă să fie dominată de serialul „Anatomia lui Grey”. Iată lista:


Populare pe Disney+ | Top 25

 1. Anatomia lui Grey
 2. Violetta
 3. Family Guy
 4. Magicienii din Waverly Place
 5. O familie modernă
 6. Soy Luna
 7. Neveste disperate
 8. Ciudățeni
 9. Jessie
 10. The Mandalorian
 11. Blue
 12. Baftă Charlie
 13. Războiul Stelelor: Războiul Clonelor
 14. Ms. Marvel
 15. Obi-Wan Kenobi
 16. Familia Simpson
 17. Hannah Montana
 18. Minți criminale
 19. Encanto
 20. Doctor Strange în Multiversul Nebuniei
 21. Roșu Aprins
 22. Cum am cunoscut-o pe mama voastră
 23. The Kardashians
 24. Moon Knight
 25. Zack și Cody, ce viață minunată

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere printre care filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios, iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns