Prima pagină » Populare pe Disney+ | Anatomia lui Grey

Populare pe Disney+ | Anatomia lui Grey

Populare pe Disney+ | Anatomia lui Grey

Este duminică și a sosit timpul să vedem topul producțiilor populare pe Disney+. Lista include noul serial Marvel, She-Hulk: Avocata apărării. Iată lista completă:


Populare pe Disney+ | Top

 1. Anatomia lui Grey
 2. She-Hulk: Avocata apărării [NOU]
 3. Blue
 4. Violetta
 5. Family Guy
 6. O familie modernă
 7. Neveste disperate
 8. Soy Luna
 9. Minți criminale
 10. Eu sunt Groot: Micuțul
 11. Magicienii din Waverly Place
 12. Jessie
 13. Ciudățeni
 14. Baftă Charlie
 15. Cum am cunoscut-o pe mama voastră
 16. Familia Simpson
 17. Eu sunt Groot: Groot face baie
 18. Prada
 19. Eu sunt Groot: Primii pași
 20. Lightyear
 21. Encanto
 22. Eu sunt Groot: Capodopera
 23. Războiul Stelelor: Războiul Clonelor [Star Wars: The Clone Wars]
 24. Crime în imobil
 25. Cititorii de oase

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns