Prima pagină » Populare pe Disney+ | Anatomia lui Grey

Populare pe Disney+ | Anatomia lui Grey

Popular pe Disney+

Este final de săptămână, și e timpul să vedem topul celor mai populare producții pe Disney+. Lista include titluri precum „Anatomia lui Grey”, „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” și „Obi-Wan Kenobi”. Iată lista:


Populare pe Disney+ | Top 25

 1. Anatomia lui Grey
 2. Doctor Strange în Multiversul Nebuniei
 3. Obi-Wan Kenobi
 4. Violetta
 5. The Mandalorian
 6. Magicienii din Waverly Place
 7. Family Guy
 8. The Kardashians
 9. Encanto
 10. Hannah Montana
 11. Jessie
 12. O familie modernă
 13. Familia Simpson
 14. Ciudățeni
 15. Roșu aprins
 16. Soy Luna
 17. Moon Knight
 18. Neveste disperate
 19. Războiul Stelelor: Războiul clonelor
 20. Baftă Charlie
 21. Blue
 22. Loki
 23. Luca
 24. Zack și Cody, ce viață minunată
 25. Povestea lui Boba Fett

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere printre care filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios, iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns