Prima pagină » Populare pe Disney+ | Anatomia lui Grey

Populare pe Disney+ | Anatomia lui Grey

Populare pe Disney+

Este final de săptămână, și e timpul să vedem topul celor mai populare producții pe Disney+. Lista include titluri precum „Anatomia lui Grey”, „Violetta” și „Family Guy”. Iată lista:


Populare pe Disney+ | Top 25

 1. Anatomia lui Grey
 2. Violetta
 3. Family Guy
 4. Obi-Wan Kenobi
 5. The Mandalorian
 6. Magicienii din Waverly Place
 7. Prințesa (NOU)
 8. Doctor Strange în Multiversul Nebuniei
 9. Encanto
 10. Soy Luna
 11. O familie modernă
 12. Jessie
 13. Neveste disperate
 14. Hannah Montana
 15. Ciudățeni
 16. Familia Simpson
 17. Războiul Stelelor: Războiul clonelor
 18. The Kardashians
 19. Baftă Charlie
 20. Roșu aprins
 21. Blue
 22. Moon Knight
 23. Loki
 24. Minți Criminale
 25. Zack și Cody, ce viață minunată

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere printre care filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios, iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns