Prima pagină » Populare pe Disney+ | Anatomia lui Grey

Populare pe Disney+ | Anatomia lui Grey

Populare pe Disney+
Populare pe Disney+

Este duminică și a sosit timpul să vedem topul celor mai populare producții de pe Disney+ din această săptămână. Lista include serialul ABC „Anatomia lui Grey” și noua serie de scurtmetraje „Eu sunt Groot”. Iată lista completă:


Populare pe Disney+ | Top 25

 1. Anatomia lui Grey
 2. Blue
 3. Violetta
 4. Eu sunt Groot: Primii pași [NOU]
 5. Family Guy
 6. O familie modernă
 7. Neveste disperate
 8. Soy Luna
 9. Prada
 10. Eu sunt Groot: Micuțul [NOU]
 11. Magicienii din Waverly Place
 12. Lightyear
 13. Minți criminale
 14. Jessie
 15. Ciudățeni
 16. Eu sunt Groot: Groot face baie [NOU]
 17. Eu sunt Groot: Groot în timpul liber [NOU]
 18. Baftă Charlie
 19. Eu sunt Groot: Magnum Opus (Capodopera) [NOU]
 20. Cum am cunoscut-o pe mama voastră
 21. Familia Simpson
 22. Războiul Stelelor: Războiul clonelor (Star Wars: The Clone Wars)
 23. Hannah Montana
 24. Cititorii de oase
 25. The Mandalorian

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns