Prima pagină » Premiere Disney+ în luna octombrie

Premiere Disney+ în luna octombrie

Disney+ a pregătit o mulțime de producții grozave pe care să le urmărești în nopțile lungi de toamnă. Toate episoadele din noul serial Ursul cu Jeremy Allen White în rolul principal ajung pe platforma de streaming la începutul lunii. Serialul a cărui acțiune se desfășoară într-o bucătarie din Chicago, a fost aclamat de publicul larg și critici deopotrivă în SUA și este pe buzele tuturor în această toamnă. De asemenea, The Walking Dead: Invazia Zombi revine cu un ultim sezon și o nouă dramă criminalistică bazată pe fapte reale, Candy, cu Jessica Biel în rolul principal, sosește la Disney+. În plus, au premiera noi episoade din serialele recent lansate Andor, The Old Man, The Kardashians, She-Hulk: Avocata Apărării și multe altele.

Luna octombrie înseamnă, de asemenea, că se apropie Halloween-ul, iar Disney+ este plin filme si seriale care să vă ajute să treceți cu bine peste acest sezon înfricoșător: de la mult îndrăgitele filme Hocus Pocus și Muppets Haunted Mansion: Casa Terorii, la clasice precum Buffy, spaima vampirilor (sezonul 1 și 2), la orori înfricoșătoare precum Casa de noapte și Dealuri Însângerate (partea a doua)!


The Walking Dead: Invazia Zombi

SEZONUL 11 – 3 octombrie | Un nou episod în fiecare săptămână

Lauren Cohan as Maggie Rhee – The Walking Dead _ Season 11, Episode 16 – Photo Credit: Jace Downs/AMC

În timp ce grupurile continuă să fie prinse în situații de nestăpânit, amenințările pândesc la fiecare pas. Atmosfera apăsătoare se intensifică spre un moment decisiv. Oare vor continua împreună sau se vor despărți pentru totdeauna? Lupta pentru un viitor continuă. Nu toți vor reuși să rămână în viață, doar pentru unii, lupta pentru supraviețuire va continua…

Ursul [THE BEAR]

SERIAL ORIGINAL – 5 octombrie | Toate episoadele sunt disponibile

FX’s THE BEAR „Sheridan” (Airs Thursday, June 23) Pictured: (l-r) Matty Matheson as Neil Fak, Jeremy Allen White as Carmen ‘Carmy’ Berzatto. CR: Matt Dinerstein/FX

„Ursul” prezintă povestea lui Carmen „Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), un tânăr bucătar din lumea restaurantelor de fine dining, care se întoarce acasă, în Chicago, pentru a conduce magazinul de sandvișuri al familiei sale – The Original Beef of Chicagoland – după un deces sfâșietor în familie. La o lume distanță de ceea ce era obișnuit, Carmy trebuie să găsească un echilibru între realitățile crude ale unei mici afaceri, personalul său recalcitrant și relațiile de familie tensionate, în timp ce se luptă cu impactul sinuciderii fratelui său.

Marvel Studios Prezintă: Noaptea Vârcolacului [MARVEL STUDIOS SPECIAL PRESENTATION: WEREWOLF BY NIGHT]

7 octombrie | SPECIAL DE HALLOWEN

Într-o noapte sinistră, un ordin secret al vânătorilor de monștri reapare din umbră și se reunește la întunecatul Templu Bloodstone, cu prilejul morții conducătorului lor. Comemorarea macabră a vieții acestuia îi angrenează pe participanți într-o competiție mortală misterioasă, pe urmele unei relicve puternice – o vânătoare care îi va aduce față în față cu un monstru periculos.

CANDY

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ – 12 octombrie | Toate episoadele sunt disponibile

Candy – “Friday the 13th” – Episode 101 – A normal day in the life of Texas housewife Candy Montgomery is interrupted by a beguiling incident. Meanwhile, Allan Gore, away on business, tries to contact his eerily absent wife Betty. Candy (Jessica Biel), shown. (Photo by: Tina Rowden/Hulu)

Candy Montgomery, o gospodină și mamă din anii ’80, a făcut totul ca la carte în viață – are un soț bun, doi copii, o casă frumoasă, până și micile abateri sunt planificate și executate atent – însă când presiunea conformismului devine insuportabilă, Candy acționează într-un mod care denotă faptul că își dorește puțină libertate. Dar când cineva îi spune să tacă din gură, lucrurile iau o alta turnură și capătă consecințe fatale.

ROSALINE

14 octombrie | FILM ORIGINAL DISNEY+

(L-R): Kaitlyn Dever as Rosaline and Sean Teale as Dario in 20th Century Studios’ ROSALINE, exclusively on Hulu. Photo by Moris Puccio. © 2022 20th Century Studios. All Rights Reserved.

Rosaline e o nouă variantă comică a clasicei povești de dragoste a lui Shakespeare „Romeo și Julieta”, spusă din perspectiva Rosalinei, verișoara Julietei, care, întâmplător, se numără și ea printre iubitele recente ale lui Romeo. Având inima frântă când Romeo o cunoaște pe Julieta și se îndrăgostește de ea, Rosaline complotează să le strice faimoasa povestea de iubire și să-și recâștige iubitul.

Misterioasa Societate Benedict [THE MISTERIOUS BENEDICT SOCIETY ]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ – 26 octombrie | Sezonul 2

Misterioasa Societate Benedict s-a reunit, dar când dl. Benedict și Numărul Doi dispar în Europa, copiii își asumă responsabilitatea de a-i găsi. După ce au înfruntat țări străine și noi adversari, îi găsesc afectați de noul plan al Dr. De Cortina- răspândind bucurie. Când urmările practicilor lui se dovedesc dezastruoase, copiii trebuie să găsească un mod de a-l opri înainte ca îndrăgitul domn Benedict, alături de alte mii de oameni de pe tot globul, să fie schimbat pentru totdeauna.


Știați că…?

  • Noi producții Marvel se lansează: Serialul She-Hulk: Avocata Apărării ajunge la final luna aceasta, dar fanii Marvel nu trebuie să fie îngrijorați căci li s-au pregătit noi premiere! În octombrie se lansează Marvel Studios Assembled: The Making of She-Hulk la Disney+. Totodată, abonații îl pot vedea pe Tobey Maguire în rolul lui Peter Parker în producțiile Spider-Man (2002), Spider-Man 2 (2004) și Spider-Man 3 (2007).
  • Special de Halloween au premiera producții tematice precum GrimcuttyNoaptea VârcolaculuiEpisodul special: Extratereștrii Cârcotași de un Haloween sinistru și multe altele.

Ce mai poți vedea în octombrie?

Grimcutty

10 octombrie | FILM ORIGINAL

Antrenorul

12 octombrie | SEZONUL 2

Războiul Stelelor: Povești Jedi

26 octombrie | SERIAL ORIGINAL DISNEY+

Doctorul Cel Bun

19 octombrie | SEZOANELE 1-4

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns