Prima pagină » Premierele lunii august 2022

Premierele lunii august 2022

Se apropie o nouă lună și a sosit momentul să vedem câteva dintre premierele lunii august 2022. Lista include noul film din Franciza Predator și un nou special LEGO Star Wars. Iată lista:


She-Hulk: Avocata Apărării (Disney+ Original) | 17 august

Episoade vor fi lansate săptămânal.

Sinopsis: În „She-Hulk: Avocata apărării” de la Marvel Studios, Jennifer Walters – o avocată specializată în procese care implică supraoameni – trebuie să facă față vieții complicate de femeie de 30 de ani, care, întâmplător, devine și un uriaș de 2 metri, verde și cu superputeri.

Imagini

Poster


Prada (Star Original) | 5 august

Amber Midthunder drept Naru în PRADA de la 20th Century Studios, exclusiv pe Hulu/Disney+. Fotografia aparține 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios. Toate Drepturile Rezervate.

În cel mai nou film din seria Predator, acțiunea este plasată în lumea Națiunii Comanche în urmă cu 300 de ani. „Prada” este povestea nespusă a unei tinere femei, o războinică feroce și foarte iscusită, crescută printre cei mai cunoscuți vânători care au cutreierat Marile Câmpii. Atunci când pericolul îi amenință tabăra, ea luptă să-și protejeze poporul. Prada pe care o urmărește și, cu care în cele din urmă, se confruntă, se dovedește a fi un prădător extraterestru foarte evoluat, cu un arsenal tehnic avansat, ceea ce duce la o luptă crudă și terifiantă între cei doi adversari.

Imagini

(STÂNGA-DREAPTA): Dane DiLiegro drept Predator și Amber Midthunder drept Naru în PRADA de la 20th Century Studios, exclusiv pe Hulu/Disney+. Fotografie realizată de David Bukach. © 2022 20th Century Studios. Toate Drepturile Rezervate.
Amber Midthunder drept Naru în PRADA de la 20th Century Studios, exclusiv pe Hulu/Disney+. Fotografie realizată de David Bukach. © 2022 20th Century Studios. Toate Drepturile Rezervate.
Amber Midthunder drept Naru și Dane DiLiegro drept Predator în PRADA de la 20th Century Studios, exclusiv pe Hulu/Disney+. Fotografie realizată de David Bukach. © 2022 20th Century Studios. Toate Drepturile Rezervate.
Amber Midthunder drept Naru și Dane DiLiegro drept Predator în PRADA de la 20th Century Studios, exclusiv pe Hulu/Disney+. Fotografie realizată de David Bukach. © 2022 20th Century Studios. Toate Drepturile Rezervate.
(STÂNGA-DREAPTA): Cody Big Tobacco drept Ania, Harlan Kywayhat drept Itsee, Stormee Kipp drept Wasape, Dakota Beavers drept Taabe, și Amber Midthunder drept Naru în PRADA de la 20th Century Studios, exclusiv pe Hulu/Disney+. Fotografia aparține 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios. Toate Drepturile Rezervate.
Amber Midthunder drept Naru și Dane DiLiegro drept Predator în PRADA de la 20th Century Studios, exclusiv pe Hulu/Disney+. Fotografie realizată de David Bukach. © 2022 20th Century Studios. Toate Drepturile Rezervate.

Lightyear | 3 august

Produs de Disney și Pixar, filmul prezintă povestea originii lui Buzz Lightyear, eroul care a inspirat jucăria cu același nume – și îl urmărește pe legendarul Space Ranger într-o aventură intergalactică, alături de ambițioșii recruți, Izzy, Mo și Darby, și de robotul său de companie Sox. În timp ce acest echipaj pestriț se îmbarcă în cea mai dificilă misiune de până acum, ei trebuie să învețe să lucreze în echipă pentru a scăpa de maleficul Zurg și de armata sa de roboți obedienți care nu sunt niciodată prea departe.


Andor (Disney+ Original) | 31 august

Episoade vor fi lansate săptămânal.

Seria “Andor” explorează o nouă perspectivă din universul Star Wars, concentrându-se pe călătoria lui Cassian Andor pentru a descoperi cum poate să schimbe lucrurile. Serialul prezintă povestea rebeliunii izbucnite împotriva Imperiului și modul în care oamenii și planetele se implică. Este o epocă plină de pericole, înșelăciuni și intrigi, în care Cassian va porni pe un drum destinat să-l facă un erou rebel.


Eu sunt Groot (Disney+ Original) | 10 august

Toate episoadele disponibile.

Nimeni nu poate păzi galaxia de acest micuț neastâmpărat! Așa că pregătește-te ca micuțul Groot să fie în centrul atenției în propria sa colecție de scurtmetraje, în zilele sale de glorie în care a dat de bucluc – printre stele. Cinci scurtmetraje originale “Eu sunt Groot”, cu mai multe personaje noi și neobișnuite, îl au ca protagonist pe micuțul preferat al tuturor, micuțul Groot, dublat de Vin Diesel, care îi dă voce lui Groot în franciza “Gardienii Galaxiei”.


LEGO Războiul Stelelor: Vacanța de Vară [Ediție Specială de Vară] (Disney+ Original) | 5 august

Împăratul Palpatine și Darth Vader se bucură de nisipurile de pe Scarif în LEGO® RĂZBOIUL STELELOR VACANȚA DE VARĂ exclusiv pe Disney+. ©2022 Lucasfilm Ltd. & TM. Toate Drepturile Rezervate.

Finn a organizat o vacanță surpriză pentru prietenii săi la bordul Navei Galactice Halcyon! Planul lui Finn o ia în scurt timp pe arătură atunci când acesta se separă de grup. Singur pe Halcyon, Finn se întâlnește cu trei spirite ale Forței – Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker și Prințesa Leia, care împărtășesc fiecare propriile povești surprinzătoare despre vacanțele lor eșuate.


Știați că…?

  • Puteți face un maraton de filme Predator. Premiera filmului Prada este un motiv în plus să revedeți toate producțiile din această serie.
  • O nouă serie pentru fanii Star Wars ajunge pe Disney+. L-ați văzut în Rogue One: O poveste Star Wars. Cassian Andor se întoarce.
  • Cea mai nouă superproducție de la Pixar, filmul Lightyear ajunge la Disney+: Din 3 august, abonații se pot bucura de ultimele aventuri ale lui Buzz Lightyear, dar și de cele patru filme Povestea Jucăriilor și de îndrăgita serie de scurtmetraje Întrebările lui Furchi.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care se numără filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns