Prima pagină » Premiere Disney+ în luna iunie

Premiere Disney+ în luna iunie

Luna iunie marchează un an de la lansarea Disney+ în România, iar abonații vor avea parte de premiere de excepție, printre care se numără și marele succes Avatar: Calea Apei, așteptat de toată lumea. Samuel Jackson în rolul lui Nick Fury ajunge la Disney+ în mult așteptata serie de spionaj de la Marvel: Invazia secretă. În plus, Flaming Hot: Condimentul succesului regizat de Eva Longoria va spune povestea unui vis american din spatele celebrelor chipsuri, iar serialul Gol Pușcă (The Full Monty) va continua la 25 de ani de la debut, acolo unde a început, în orașul post-industrial Sheffield.

Toate acestea + multe altele la prețul de 29.99 Lei pe lună

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica.


Invazia secretă [Secret Invasion]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | Un episod nou în fiecare săptămână | 21 iunie

În noua serie a Marvel Studios „Invazia Secretă”, care are loc în prezent în MCU, Nick Fury află despre o invazie clandestină a Pământului de către o facțiune a Skruli-lor. Fury se alătură aliaților săi, inclusiv Everett Ross, Maria Hill și Skrull-ul Talos, care și-a contruit o viață pe Pământ. Împreună pornesc într-o luptă contra cronometru pentru a opri la timp o iminentă invazie a Skrulli-lor și a salva omenirea.


Avatar: Calea apei [Avatar: The Way of Water]

FILM 20th Century | 7 iunie

Avatar: Calea Apei ne poartă în uimitoarea lume Pandora, unde un bărbat pornește într-o călătorie epică plină de aventuri și iubire, și luptă pentru a salva locul unic pe care a învățat să-l numească acasă. James Cameron, regizorul premiat cu Oscar® pentru Titanic, oferă o experiență cinematografică captivantă, în care tehnologia revoluționară se îmbină cu personaje captivante într-o poveste atemporală și emoționantă.


Gol Pușcă [The Full Monty]

SERIAL ORIGINAL | Toate episoadele disponibile | 14 iunie

La 25 de ani de la succesul producției britanice originale, serialul de opt episoade a 60 minute va urmări aceeași gașcă de băieți pe măsură ce încearcă să facă față orașului post-industrial Sheffield și prin sectoarele de sănătate, educație și a forței de muncă, aflate în decin. Comedia dramatică prezintă ce s-a întâmplat cu gașca după ce și-au pus echipamentul la loc, explorând momentele lor cele mai glorioase, mai prostești și mai disperate. De asemenea, va evidenția modul în care lumea extrem de amuzantă a acestor eroi ai clasei muncitoare – care încă locuiesc în Sheffield – s-a schimbat în deceniile care au trecut.


Flamin’ Hot: Condimentul succesului [Flamin’ Hot]

FILM ORIGINAL | 9 iunie

Flamin’ Hot: Condimentul succesului” e povestea inspirațională a lui Richard Montañez, îngrijitorul de la Frito-Lay care s-a folosit de moștenirea latino-americană și de educația lui pentru a transforma popularul brand Flamin’ Hot Cheetos într-o gustare care a dat peste cap industria alimentară și a devenit un fenomen al culturii pop internaționale.


Moarte în Caraibe [Saint X]

SERIAL ORIGINAL | Toate episoadele sunt disponibile | 7 iunie

Serialul cu narațiune în planuri temporale multiple, explorează și răstoarnă genul „fata dispărută”, urmărind modul în care moartea misterioasă a unei tinere în timpul unei vacanțe idilice în Caraibe provoacă efecte traumatice în lanț, care o atrag în cele din urmă pe sora sa în periculoasa misiune de a afla adevărul.


Știați că ?

  • Pe 8 iunie este Ziua Mondială a Oceanelor: Sărbătoriți alături de noi cu producții precum Oceanul pe uscat (Drain the Oceans) de la National Geographic sau Aliens of the Deep de la James Cameron, dar și producțiile pentru întreaga familie; franciza Finding Nemo: În căutarea lui Nemo (Finding Nemo), În Cautarea lui Dory (Finding Dory) și Imagini din reciful lui Dory (Dory’s Reef Cam).
  • Pregătiți-vă de invazie: Marvel Studios ne invită să ne întoarcem în lumea lui Nick Fury pe 21 iunie în Invazia Secretă și să îl sărbătorim pe Stan „The Man”‘ Lee în noul documentar STAN LEE pe 16 iunie.

Alte noutăți pe Disney+ din luna iunie

Stan Lee

16 iunie | DOCUMENTAR

Ferma neconvențională a lui Benedikt [Farm Rebellion]

14 iunie | SERIE DOCUMENTARĂ

Marile speranțe [Great Expectations]

28 mai | SERIAL ORIGINAL

World’s Best

23 iunie | FILM ORIGINAL DISNEY+


Indiana Jones pe Disney+

Pentru a sărbători viitoarea lansare în cinematografe a filmului „Indiana Jones și Cadranul Destinului”, colecția de filme „Indiana Jones” ajunge la Disney+ pe 31 mai.

„Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute” „Indiana Jones și templul blestemat,” „Indiana Jones și ultima cruciadă,” and „Indiana Jones și regatul craniului de cristal” vor fi toate disponibile pentru streaming.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns