Prima pagină » Noutățile lunii martie la Disney+

Noutățile lunii martie la Disney+

Primăvara este aproape, iar Disney+ îți aduce noi ocazii să râzi și să te încarci cu bună dispoziție! În luna martie, pregătește-te de comedii grozave, acțiune și explorare. Pe 6 martie, are premiera al doilea sezon al comediei premiate Extraordinar (Extraordinary). Noi personaje amuzante se adaugă echipei, iar Jen continua seria de aventuri haioase în încercarea de a-și redescoperirii puterile și a rezolva situația cu iubitul ei, transformat în mod misterios într-o pisică. Nu rata distracția și zilele mai lungi și mai senine din această lună!

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica.


Moartea și alte detalii [Death and Other Details]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | 5 martie | Toate episoadele disponibile

Trailer în limba engleză

Având acțiunea plasată în lumea opulentă a celor bogați, „Moartea și alte detalii” o are ca personaj principal pe geniala și neliniștita Imogene Scott (Violett Beane), care se trezește în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit (bine, vina îi aparține în totalitate), devenind suspecta principală a unei crime imposibile. Locul? Un transatlantic de lux modernizat. Suspecții? Fiecare oaspete răsfățat și fiecare membru extenuat al echipajului. Problema? Ca să-și dovedească nevinovăția, ea trebuie să facă echipă cu un om pe care îl disprețuiește: Rufus Cotesworth (Mandy Patinkin), cel mai mare detectiv din lume.


Fotograf [Photographer]

SERIAL NATIONAL GEOGRAPHIC | 19 martie | Toate episoadele disponibile

Trailer în engleză

Acest documentar ne poartă într-o călătorie inedită alături de cei mai faimoși povestitori vizuali din lume. Fiecare episod urmărește viața unui fotograf emblematic, de la copilăria și începuturile carierei până la viața și demersurile zilnice. Prin intermediul poveștilor personale, materiale de arhivă, interviuri și filmări veritabile ale misiunii lor curente, veți cunoaște în profunzime evoluția fiecărui fotograf, cum s-a regăsit în spatele aparatului foto și cum sunt create imagini extraordinare.


X-Men ’97

SERIAL ORIGINAL | Episoade noi în fiecare miercuri | 20 martie

Trailer în engleză

„X-Men ’97” readuce în prim plan epoca emblematică din anii 1990 când X-Men, mutanții ce își folosesc puterile pentru a apăra o lume ce îi urăște și se teme de ei, se confruntă cu ceva nemaiîntâlnit, forțați să se confrunte cu un viitor periculos și neașteptat.


Revolta lui Nell [Renegade Nell]

SERIAL ORIGINAL  | Toate episoadele disponibile | 29 martie

Trailer în engleză

Anglia, anul 1705. Nell Jackson este acuzată pe nedrept de crimă și devine fugar împreună cu surorile ei. Nell jefuiește călători pentru a supraviețui. Ajutată de un partener cu puteri supranaturale, un spirit mic și curajos pe nume Billy Blind, Nell realizează că a fost pusă în această situație cu un motiv. Un motiv mai important decât și-ar fi putut imagina: să pună capăt unui complot împotriva Reginei Angliei.


Extraordinar [Extraordinary] (Sezonul 2)

SERIAL ORIGINAL | Toate episoadele disponibile | 6 martie

Trailer în engleză

După dezvăluirile din primul sezon, gașca se confruntă cu diverse încercări în a deveni adulți adevărați. Acest sezon îi urmărește pe Carrie și Kash reluându-și relația platonică în timp ce se descoperă independent unul de celălalt, pe Jizzlord încercând să afle unde își are cu adevărat locul, iar Jen străduindu-se să se autodepășească – lucru deloc ușor, atunci când ai o înclinație spre autosabotaj.


Golul victoriei [Next Goal Wins]

UN FILM SEARCHLIGHT PICTURES | 28 februarie

Trailer în engleză

Regizat de câștigătorul premiului Oscar® Taika Waititi („Jojo Rabbit”, „Thor: Ragnarok”) și bazat pe o poveste adevărată, „Golul Victoriei” urmărește evoluția echipei naționale de fotbal din Samoa Americană, faimoasă pentru brutala înfrângere cu scorul de 31-0 în cadrul competiției FIFA din 2001. Această comedie urmărește apropierea preliminariilor pentru Cupa Mondială, unde echipa îl angajează un antrenor rebel, Thomas Rongen (Michael Fassbender), în speranța că acesta va schimba rezultatul celei mai slabe echipe de fotbal din lume. Acest film amuzant și revigorant îi are în distribuție și pe Oscar Kightley, Kaimana, David Fane, Rachel House, cu Will Arnett și Elisabeth Moss.


Reginele [Queens] (Sezonul 1)

SERIAL NATIONAL GEOGRAPHIC | 5 martie | Toate episoadele disponibile

https://youtu.be/U9azic6W1U4?si=PVBCLbHdfoDpe2cn
Trailer în engleză

Documentarul „Reginele” vă poartă într-o călătorie fascinantă prin șase locuri exotice și îndepărtate ale planetei, unde regatele conduse de cele mai puternice lidere din lumea animală își stabilesc teritoriile. Aceste regine sunt surori, mame singure și chiar bunici, iar poveștile lor despre rezistență, putere, dragoste și pierdere sunt dezvăluite în premieră în acest documentar captivant. Ultimul episod aduce un omagiu femeilor remarcabile care își dedică viețile pentru a documenta și proteja aceste regine ale naturii.


Știați că…?

  • Noi episoade din drama medicală Sezonul 20 din Anatomia lui Grey (Grey’s Anatomy) și sezonul 7 din serialul Station 19 ajung pe Disney+ pe 28 martie.
  • Pentru pasionații de anime, nu uitați să urmăriți Sezonul 1 din Sand Land: The Series disponibil din 20 martie.
  • Poți ghici cine a fost vinovatul? O dublă bucurie pentru toți fanii crimelor adevărate, toate episoadele din Ne vedem într-o altă viață (See You In Another Life) ajung pe Disney+ pe 13 martie.
  • Disney Branded Television a anunțat că a dat undă verde pentru al doilea sezon al serialului său de succes Fiori (Goosebumps) pentru Disney+!
  • Depășește-ți limitele! National Geographic a anunțat că serialul original Disney+ Chris Hemsworth: Dincolo De Limite (Limitless With Chris Hemsworth) va avea un nou sezon! Primul sezon este disponibil pentru vizionare pe Disney+.

Alte noutăți în martie

Iwájú: Orașul Viitorului

Disponibil din 28 februarie

Cu o poveste plasată în futuristul Lagos, Nigeria, acest serial animat original ne spune povestea lui Tola (vocea lui Simisola Gbadamosi), o fetiță care trăiește pe insula bogaților și a prietenului ei pasionat de tehnologie, Kole (vocea lui Siji Soetan), care descoperă secretele și pericolele din lumile lor diferite.

Fetița Lună și Dinozaurul Diabolic de la Marvel [Marvel’s Moon Girl and Devil Dinosaur]

Disponibil din 6 martie

O adolescentă genială și dinozaurul ei fac pereche ca supereroi.

Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version)

Disponibil din 15 martie

Un film-concert care prezintă cel mai de succes turneu muzical din toate timpurile va cuprinde 5 piese acustice, inclusiv Cardigan, piese care nu au mai fost difuzate în cinematografe sau pe VOD.

Madu

Disponibil din 29 martie

Un tânăr își urmărește, pe toate continentele, visul de a deveni balerin profesionist.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns