Prima pagină » Premierele lunii noiembrie la Disney+

Premierele lunii noiembrie la Disney+

Luna noiembrie aduce la Disney+ și mai multe filme și emisiuni TV minunate care să vă acompanieze în serile petrecute în casă, de la mult așteptatul serial Willow la sequel-ul filmului Magie în New York, numit În căutarea magiei, sau serii palpitante precum Pacientul cu Steve Carell. În plus, abonații se pot bucura de noi episoade din The Walking Dead: Invazia Zombi sezonul 11 (ultimele episoade), Anatomia lui Grey, sezonul 19, What We Do in the Shadows sezonul 4, Station 19 sezonul 6, The Kardashians sezonul 2, Andor și multe, multe altele.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica.


Willow

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | 30 noiembrie I Un episod nou pe săptămână

Willow Ufgood (Warwick Davis) in Lucasfilm’s WILLOW exclusively on Disney+. ©2022 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

Willow este o nouă serie, o continuare a aventurii fantastice „Willow”, realizată de George Lucas în 1988. Vrăjitorul Nelwyn se întoarce, la mulți ani după ce a salvat-o pe micuța împărăteasă Elora Danan, pentru a conduce un grup de eroi atipici într-o misiune dificilă de salvare într-o lume dincolo de imaginație. „Willow” îl prezintă pe Warwick Davis revenind în rolul său, iar Jonathan Kasdan, Ron Howard, Wendy Mericle, Kathleen Kennedy și Michelle Rejwan sunt producători executivi.


PACIENTUL [THE PATIENT] [16+]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | 30 noiembrie I Toate episoadele

„Pacientul” este un thriller psihologic despre un psihoterapeut, Alan Strauss (Steve Carell), ținut prizonier de un pacient care dezvăluie că este criminal în serie. Sam are pentru Alan o solicitare terapeutică neobișnuită: să-i îngrădească impulsurile ucigașe.

Pentru a supraviețui, Alan trebuie să liniștească mintea tulburată a lui Sam și să-l împiedice să omoare din nou, dar Sam refuză să abordeze subiecte importante. Singur în captivitate, Alan explorează și propriul trecut prin intermediul amintirilor vechiului său terapeut și se confruntă cu valuri de probleme reprimate – moartea recentă a soției sale și înstrăinarea dureroasă de fiul său religios.

Pe parcursul încarcerării sale, Alan descoperă nu doar cât de înrădăcinată este compulsia lui Sam, dar și cât de mult are de lucru pentru a repara ruptura din propria-i familie. Cum timpul nu este de partea lui, Alan luptă cu disperare să-l oprească pe Sam înainte ca el însuși să devină complice la crimele acestuia sau, mai rău, înainte să devină victimă.


David Beckham salvează echipa [Save Our Squad with David Beckham]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+| 9 noiembrie I Toate episoadele

Save Our Squad/3. David Beckham in Save Our Squad/3. Cr. James Turner/Disney+ © 2022.

David Beckham revine acasă. De-a lungul unui întreg sezon, David se alătură clubului din Estul Londrei, Westward, o echipă din liga în care s-a lansat când era doar un puști: liga Echo Premier. Echipa Westward nu a câștigat niciun meci tot sezonul, iar amenințarea de a fi retrogradată este din ce în ce mai aproape. David are o misiune importantă. Va putea el oare să salveze echipa?


Chris Hemsworth: Dincolo de limite [Limitless with Chris Hemsworth]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | 16 noiembrie I Toate episoadele 

Chris Hemsworth se află într-o misiune epică în încercarea de a descoperi cum să trăim mai bine pentru mai mult timp. Cu ajutorul unor experți de talie mondială, al familiei și al prietenilor, actorul se avântă într-o serie de provocări colosale pentru a-și depăși propriile limite și a preveni bolile bătrâneții înainte ca acestea să se instaleze. Chris va descoperi cum ne putem debloca potențialul pentru a rămâne în formă, mai sănătoși și mai fericiți pe tot parcursul vieții.


În căutarea magiei [Disenchanted]

18 noiembrie I FILM ORIGINAL DISNEY+

(L-R): Amy Adams as Giselle and Maya Rudolph as Malvina Monroe in Disney’s live-action DISENCHANTED, exclusively on Disney+. Photo by Jonathan Hession. © 2022 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Au trecut 15 ani de la nunta lui Giselle și Robert, dar Giselle e dezamăgită de viața la oraș. Cei doi decid să se mute cu familia tot mai numeroasă în suburbia somnoroasă Monroeville, în căutarea unei vieți de poveste. Din păcate, mutarea nu este o rezolvare rapidă pentru dezamăgirea ei. Suburbia are alte reguli și o regină locală, pe Malvina Monroe, care o face pe Giselle să se simtă mai inconfortabil ca niciodată. Frustrată că nu găsește finalul fericit la care spera, ea apelează la magia din Andalasia, transformând din greșeală orașul într-o poveste reală și punând astfel în pericol viitoarea fericire a familiei. Acum, Giselle trebuie să se grăbească să inverseze vraja și să își dea seama ce înseamnă „un final fericit” pentru ea și familia ei.


Ne pregătim de Crăciun

Cine este familia lui Moș Crăciun? [The Santa Clauses]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | 16 noiembrie I Episod nou în fiecare săptămână


Scott Calvin (Tim Allen) s-a întors! După ce a fost Moș Crăciun aproape 30 de ani, a rămas la fel de jovial ca întotdeauna. Dar pe măsură ce Crăciunul începe să piardă din popularitate, magia lui Moș Crăciun pălește. Scott face față din ce în ce mai greu acestui job solicitant, la care se adaugă îndatoririle de familie. Când descoperă că există o modalitate de a se pensiona, Scott ia în considerare să renunțe la jobul de Moș Crăciun și să-și găsească un succesor pe măsură, pentru ca el să poată deveni un tată și un soț mai bun.

Ce mai e nou în luna noiembrie ?

Readaptarea [Reboot]

SERIAL ORIGINAL DE COMEDIE | 2 noiembrie

Minte-mă [Tell Me Lies]

SERIAL ORIGINAL DRAMATIC | 16 noiembrie

Moștenire: Adevărata poveste a LA Lakers [Legacy: The True Story of the LA Lakers]

SERIAL DOCUMENTAR ORIGINAL DISNEY+ | 23 noiembrie

Crimele de la maratonul din Boston [Murders Before the Marathon]

SERIAL DOCUMENTAR ORIGINAL DISNEY+ | 9 noiembrie 

Focul iubirii [Fire of Love]

DOCUMENTAR | 11 noiembrie 

Povestea unui șoricel [Mickey: The Story of a Mouse]

DOCUMENTAR ORIGINAL DISNEY+ | 18 noiembrie 

Zootropolis+ [Zootopia+]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | 9 noiembrie


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns