Prima pagină » Noutățile lunii octombrie la Disney+

Noutățile lunii octombrie la Disney+

Fanii Halloween-ului vor avea de unde alege în luna octombrie, odată cu premierele Baubaul [The Boogeyman], Casa Bântuită [Haunted Mansion], Apendice [Appendage] și Fiori [Goosebumps]. Cel mai așteptat titlu luna aceasta este, fără îndoială, cel de-al doilea sezon al serialului Loki de la Studiourile Marvel, iar fanii documentarelor pot aștepta cu nerăbdare Coleen Rooney: Adevărata poveste Wagatha  [Coleen Rooney: The Real Wagatha Story] sau povestea legendei hip-hop Tupac Shakur și a mamei sale în miniseria FX Dear Mama a regizorului premiat Allen Hughes.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica.


Marvel Studios: Loki (Sezonul 2)

Serial original Disney+ | Un episod nou pe săptămână | 6 octombrie

Sezonul 2 din „Loki” debutează după finalul șocant al sezonului 1, când Loki luptă pentru sufletul Autorității pentru Variația Timpului. Împreună cu Mobius, Hunter B-15 și o echipă de personaje noi și recurente, Loki navighează într-un multivers în continuă expansiune și din ce în ce mai periculos, în căutarea lui Sylvie, a judecătorului Renslayer, a lui Miss Minutes și a adevărului despre ce înseamnă să deții liberul arbitru și un scop glorios.


Dear Mama de la FX

Serial original | Toate episoadele sunt disponibile | 4 octombrie

Scenă în limba engleză

De la regizorul premiat Allen Hughes, Dear mama de la FX este un serial în cinci părți, profund personal, care sfidează convențiile poveștilor documentare tradiționale pentru a împărtăși o saga iluminatoare a mamei și fiului, Afeni și Tupac Shakur. Povestea lor este o cronică a posibilităților și contradicțiilor din SUA, de la o perioadă de fervoare revoluționară până la cel mai ostentativ deceniu al culturii Hip Hop.


La limita cunoașterii cu Jimmy Chin [Edge of the Unknown with Jimmy Chin]

Serial original | Toate episoadele disponibile | 11 octombrie

Trailer în limba engleză

În această serie documentară, aruncăm o privire în mințile celor mai mari aventurieri din lume, care ne împărtășesc poveștile lor despre cum au înfruntat frica, pierderile și Mama Natură în cele mai dure condiții.


Știați că…?

  • Dacă îți place Anatomia lui Grey, îți recomandăm să urmărești The Good Doctor: Shaun Murphy, un tânăr chirurg cu autism și sindromul savant, se mută de la o viață liniștită la țară pentru a se alătura unității chirurgicale a unui spital prestigios. Urmăriți primele trei sezoane din 11 Octombrie pe Disney+.
  • Data de 16 octombrie marchează Centenarul Disney! Timp de 100 de ani, pasiunea noastră a fost să spunem povești. De la o generație la alta, cele mai mari povești trăiesc pentru totdeauna. Revedeți toate producțiile clasice și personajele Disney preferate, numai pe Disney+.

Premiere de Halloween

Casa Bântuită [Haunted Mansion]

Din 4 octombrie | Film, doar pe Disney+

O atracție clasică a unui parc de distracții prinde viață într-o aventură comică de lung metraj!

Fiori [Goosebumps]

13 octombrie | Serial original, doar pe Disney+

Când un orășel este bântuit de trecutul său, un grup de adolescenți trebuie să se unească pentru a-l salva.

Baubaul [The Boogeyman]

Din 11 octombrie | Film, doar pe Disney+

O entitate supranaturală terifiantă se hrănește cu o familie îndurerată.

Apendice [Appendage]

18 octombrie | Film original, doar pe Disney+

Gândurile lui Hannah se materializează într-o creatură care este pe cale să îi dea viața peste cap.


Alte noutăți în luna octombrie

Star Wars: Ahsoka (Episodul Final)

4 octombrie | Serial original Disney+

Fostul cavaler Jedi Ahsoka Tano descoperă că un nou pericol amenință galaxia vulnerabilă.

Leii din Sicilia (I Leoni di Sicilia)

25 octombrie | Serial original Disney+

O poveste de dragoste între Vincenzo și Giulia, care are loc în timpul ascensiunii familiei Florio. Inspirată din romanul bestseller al lui Stefanie Aucio. Premiera a 4 episoade, episoade noi în fiecare miercuri.

Crime în Imobil (Sez. 3, episodul final)

3 octombrie | Serial original

Continuă povestea lui Charles, Oliver și Mabel în timp ce rezolvă crimele misterioase din Arconia.

Colleen Rooney: Adevărata poveste Wagatha [Colleen Rooney: The True Wagatha Story]

Octombrie | Documentar original Disney+

Unul dintre cele mai mari scandaluri din tabloidele britanice prin ochii lui Coleen Rooney. Toate episoadele sunt disponibile.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns