Prima pagină » Premierele lunii septembrie 2022 pe Disney+

Premierele lunii septembrie 2022 pe Disney+

Luna august ia sfârșit, așadar a sosit vremea să vedem premierele lunii septembrie pe Disney+. Lista include serialul FX The Old Man și noul film Marvel, Thor: Iubire și Tunete.

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Luna aceasta ajung în premieră la Disney+ seriale și filme captivante! Ziua de 8 septembrie marchează a doua ediție de Disney+ Day, o sărbătoare globală care aduce noi producții de la principalele branduri disponibile în platformă. Cu această ocazie are loc premiera filmului live-action a producției clasice Disney, Pinocchio, a unei noi serii biografice, Mike, a seriei de scurtmetraje originale Mașini de la Pixar și multe, multe altele. De asemenea, abonații au parte de o mulțime de noi episoade din serialele preferate inclusiv She-Hulk: Avocata Apărării, Serialul Liceul Muzical: Spectacolul Sezonul 3 și multe altele!

Toate acestea + multe altele la prețul de 29.99 lei pe lună


Știați că…?

  • Cea de-a doua ediție Disney+ Day are loc pe 8 septembrie și aduce numeroase premiere de la principalele branduri disponibile în platforma Disney+ și multe surprize pentru abonați!
  • O selecție incredibilă de scurtmetraje sosesc pe Disney+ în luna septembrie! De la regizori precum Yorgos Lanthimos și actori ca Oscar Isaac, Himesh Patel, Matt Dillon și Alia Shawkat ce vor putea fi urmăriți în curând în seria The Old Man pe Disney+, veți avea parte de toate genurile: de la comedie, la horror, muzical, thriller și multe altele.

LISTA DE PRODUCȚII ÎN LUNA SEPTEMBRIE

The Old Man [Serial Original Star]

Disponibil din 28 septembrie

THE OLD MAN –Jeff Bridges în rolul lui Dan Chase. CR: Kurt Iswarienko/FX

Bazat pe cel mai bine vândut roman cu același nume al lui Thomas Perry, The Old Man îl are în centru atenției pe Dan Chase (Jeff Bridges) care a părăsit CIA cu zeci de ani în urmă, iar de atunci trăiește în afara sistemului. Când un asasin apare și încearcă să-l elimine, bătrânul agent învață că, pentru a-și asigura viitorul, trebuie să facă pace cu trecutul. Asistentul directorului pentru contrainformații al FBI este chemat să-l vâneze pe Chase din cauza trecutului său complicat cu fugarul rebel.


The Kardashians | Sezonul 2 [Serial Original Star]

Disponibil din 22 septembrie

Camerele de filmat pornesc din nou pentru a surprinde viețile în continuă schimbare ale lui Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall și Kylie. Ele îi primesc înapoi pe spectatori în viața lor pentru a le însoți prin cele mai mari realizări și provocări. De la iubiri înflăcărate și evenimente ce pot schimba radical firul poveștii până la succese nemaipomenite. Legăturile de familie rămân la fel de puternice pe măsură ce viețile lor publice și private se desfășoară în văzul tuturor.


Hocus Pocus 2 [Film Original Disney+]

Disponibil din 30 septembrie

Au trecut 29 de ani de când cineva a aprins Flacăra Neagră ce a înviat surorile din secolul al XVII-lea, iar acum ele caută să se răzbune. Trei eleve de liceu vor încerca să oprească planurile atrocelor vrăjitoare de a face ravagii în Salem.


Andor [Serial Original Disney+]

Disponibil din 21 septembrie

(S-D): Luthen Rael (Stellan Skarsgard) şi Cassian Andor (Diego Luna) în ANDOR, exclusiv pe Disney+. ©2022 Lucasfilm Ltd. & TM. Toate drepturile rezervate.

Seria “Andor” explorează o nouă perspectivă din universul Star Wars, concentrându-se pe călătoria lui Cassian Andor pentru a descoperi cum poate să schimbe lucrurile. Serialul prezintă povestea rebeliunii izbucnite împotriva Imperiului și modul în care oamenii și planetele se implică. Este o epocă plină de pericole, înșelăciuni și intrigi, în care Cassian va porni pe un drum destinat să-l facă un erou rebel.


Bun venit la Wrexham [Serial Original Star]

Disponibil din 21 septembrie

Rob McElhenny și Ryan Reynolds descoperă ce înseamnă să dețină un club de fotbal din Țara Galilor, în noua producție Bun venit la Wrexham. Serialul urmărește cursul intensiv de care au parte Rob și Ryan în ceea ce privește deținerea unui club de fotbal și destinele echipei și ale orașului ce par inextricabil corelate între ele și care contează pe doi actori pentru a aduce speranță și schimbare într-o comunitate care ar avea nevoie de ele.


Disney+ Day

8 septembrie

NUMELE PRODUCȚIEITIPUL PRODUCȚIEIBRAND
Thor: Iubire și TuneteLungmetrajMarvel
MikeSerialStar
Sezonul nunțilorSerialStar
PinocchioLungmetrajDisney [Disney+ Original]
Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui JediSpecialStar Wars [Disney+ Original]
Aventurile epice ale lui Bertie GregorySerialNational Geographic [Disney+ Original]
Mașini la drumSerialPixar [Disney+ Original]
Pământ NecunoscutSerialStar
Bun-venit în club! (Familia Simpson)ScurtmetrajStar
Devenind adultSerialDisney [Disney+ Original]

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns