Prima pagină » Premierele lunii septembrie la Disney+

Premierele lunii septembrie la Disney+

Disney+ aduce în prima lună de toamnă noi sezoane ale unor producții îndrăgite precum The Kardashians (sezonul 4), Nebunul nostru (sezonul 2) sau Eu sunt Groot (sezonul 2) și seriale și filme noi care să vă ajute să treceți mai ușor peste dorul zilelor petrecute pe plajă, în natură sau la festivalurile de muzică: serialul FX Lege și Dreptate: Orașul FriciiMica Sirena, thrillerul psihologic Nimeni nu te va salva și seria documentară Animale În Prim-plan cu Bertie Gregory.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul publicării acestui articol.


FX Lege și dreptate [FX’s Justified: City Primeval]

SERIAL ORIGINAL| Toate episoadele sunt disponibile

6 septembrie

După ce a părăsit ținuturile deluroase din Kentucky acum 15 ani, Raylan Givens trăiește în Miami, oscilând între a fi șerif federal și tată cu jumătate de normă al unei fete de 15 ani. O situație întâmplătoare pe o autostradă pustie din Florida îl face să plece în Detroit.

Acolo se întâlnește cu Clement Mansell, așa-numitul Sălbatic din Oklahoma, un bandit sociopat și violent care a scăpat o dată printre degetele celor mai iscusiți polițiști din Detroit și își încearcă norocul din nou. Avocata lui Mansell, formidabila Carolyn Wilder, originară din Motor City, are toate intențiile de a-și reprezenta clientul, chiar dacă se vede prinsă între polițist și criminal, și are propriul ei joc în desfășurare.

Aceste trei personaje urmează o traiectorie care poate duce la conflict într-o manieră specifică lui Elmore Leonard, pentru a vedea cine scapă cu viață din orașul Primeval.


The Kardashians

SERIAL ORIGINAL, SEZONUL 4 | Un episod nou în fiecare săptămână

28 septembrie

Camerele de filmat s-au întors și au acces complet în viața personală și privată a lui Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall și Kylie. De la a doua șansă și noi începuturi până la binecuvântări neașteptate, ele continuă să se descopere, reamintindu-ne că cea mai frumoasă parte a vieții este familia.


Mica sirenă [The Little Mermaid]

Film | Doar pe Disney+

6 septembrie

Halle Bailey as Ariel in Disney’s live-action THE LITTLE MERMAID. Photo courtesy of Disney. © 2022 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Mica sirenă este reinterpretarea filmului live-action a a îndrăgitului musical clasic de animație Disney, sub semnătura regizorului vizionar Rob Marshall. Filmul este povestea lui Ariel, o sirenă tânără, frumoasă și plină de viață, doritoare de aventură. Cea mai tânără dintre fiicele regelui Triton și cea mai sfidătoare, Ariel tânjește să afle mai multe despre lumea de dincolo de mare și, în timp ce vizitează suprafața apei, se îndrăgostește de îndrăznețul prinț Eric. Deși sirenelor le este interzis să interacționeze cu oamenii, Ariel trebuie să-și urmeze inima. Ea face un pact cu vrăjitoarea malefică a mării, Ursula, care îi oferă șansa de a experimenta viața pe uscat, dar care, în cele din urmă, îi pune viața – și coroana tatălui ei – în pericol.


Nimeni nu te va salva [No One Will Save You]

Film | Doar pe Disney+

22 septembrie

Filmul o prezintă pe Brynn Adams (Dever), o tânără creativă și talentată care a fost înstrăinată de comunitatea ei. Singură, dar optimistă, Brynn își găsește alinare în casa copilăriei, până când, într-o noapte, e trezită de zgomote ciudate făcute de niște intruși nepământeni. Urmează o confruntare plină de acțiune între Brynn și un grup de ființe extraterestre care îi amenință viitorul, obligând-o în același timp să-și înfrunte trecutul. Scris și regizat de Brian Duffield, filmul are coloana sonoră semnată de compozitorul Joseph Trapanese. Tim White, Trevor White, Allan Mandelbaum și Duffield au produs filmul, iar Dever și Joshua Throne sunt producători executivi.


Eu sunt Groot [I Am Groot]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | Toate episoadele sunt disponibile

6 septembrie

Avându-l ca protagonist pe îndragitul copacel Baby Groot, sezonul 2 este o colecție de cinci scurtmetraje originale ce va aduce în prim-plan mai multe personaje noi și neobișnuite. Nu există nici o cale de a păzi galaxia de acest micuț poznaș! Așadar, pregătiți-vă ca Baby Groot să fie în centrul atenției în cel de-al doilea sezon, explorând zilele sale de glorie și intrând în probleme printre stele. Toate cele cinci scurtmetraje vor putea fi vizionate de telespectatori la data lansării.


Animale în prim-plan cu Bertie Gregory [Animals Up Close with Bertie Gregory]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | Toate episoadele sunt disponibile

13 septembrie

Bertie Gregory călătorește prin lume pentru a arăta viața de zi cu zi a unor animale extraordinare, așa cum nu prezentată până acum. Echipați cu tehnologie de ultimă generație, el și echipa sa înfruntă condiții extreme pentru a dezvălui provocările pe care le îndură aceste animale. „Animale în prim-plan cu Bertie Gregory” prezintă toate momentele cu care el și echipa sa se confruntă în timp ce se adaptează la viața sălbatică imprevizibilă din medii îndepărtate, unde filmările rareori decurg conform planului.


Cele trei [Dei drei!!!]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | Toate episoadele sunt disponibile

6 septembrie

Kim, Marie și Franzi sunt cele mai bune prietene și au ceva ce alte fete doar visează: propriul lor club de detectivi! Cu mult curaj, farmec și încredere, ele rezolvă chiar și cele mai dificile cazuri și se sprijină mereu una pe cealaltă. Fie că este vorba de infractori, de fete frumoase sau de probleme cu părinții lor, nu există problemă pe care să nu o poată rezolva la o ciocolată caldă.


Știați că…?

  • Poți viziona noi episoade non-stop: Disney+ aduce săptămânal noi episoade din serialele tale preferate de la Crime în imobil (Only Murders In The Building) la Bleach: Thousand-Year Blood War și FuturamaTată în stil american (American Dad) și Star Wars: Ahsoka. Exista ceva pentru fiecare!
  • Dacă ți-a plăcut Prada (Prey) încearcă și Nimeni nu te va salva (No One Will Save You): Kaitlyn Dever va juca în captivantul thriller psihologic științifico-fantastic al 20 Century Studios, care o prezintă pe tânăra Brynn Adams, care își găsește liniștea între pereții casei în care a crescut – până când este trezită într-o noapte de zgomote ciudate produse de intruși cu siguranță nepământeni.
  • 100 ani de Disney. Cea de-a 100-a aniversare Disney este tot mai aproape, pe ra Disney+ poți viziona o serie de scurtmetraje Disney recent restaurate. Toate scurtmetrajele clasice Disney pot fi găsite în colecția Disney 100.

Alte premiere

Lang Lang interpretează muzica Disney [Lang Lang plays Disney]

15 septembrie | SERIAL ORIGINAL

Pianistul Lang Lang și muzica emblematică din filmele Disney se întâlnesc într-un concert la Royal Albert Hall.

Irezistibil [Irrésistible]

20 septembrie | SERIAL ORIGINAL DISNEY+

Adèle și Arthur se îndrăgostesc, dar o afecțiune misterioasă le amenință proaspăta relație. Toate episoadele sunt disponibile.

Tată în stil american [American Dad]

20 septembrie | SEZONUL 19, 12 episoade noi

Familia preferată a Americii, condusă de Stan Smith, agent CIA și tată și soț iubitor.

Nebunul nostru [This Fool]

27 septembrie | SERIAL ORIGINAL, SEZONUL 2 

O comedie necuviincioasă despre clasa muncitoare din sudul Los Angeles-ului. Toate episoadele sunt disponibile.

Spion pe cont propriu [Burn Notice]

6 septembrie | SERIAL | SEZOANELE 4 & 5

Un serial sexy, plin de acțiune, cu Jeffrey Donovan în rolul unui spion de pe lista neagră

https://www.youtube.com/watch?v=7gmYkNE0wYw

Cealaltă fată de culoare [The Other Black Girl]

13 septembrie | SERIAL ORIGINAL

Asistenta editorială Nella s-a săturat să fie singura fată de culoare din întreaga editură, așa că este încântată când o angajează pe Hazel.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns