Prima pagină » Prima imagine cu Ryan Reynolds şi Hugh Jackman din Deadpool 3

Prima imagine cu Ryan Reynolds şi Hugh Jackman din Deadpool 3

Prima imagine cu Ryan Reynolds şi Hugh Jackman din Deadpool 3

Actorul Hugh Jackman a promis că Deadpool 3 nu va strica cronologia evenimentelor din Logan. Acesta s-a ţinut de cuvânt, după prima imagine oferită publicităţii via Instagram, acesta din urmă purtând costumul clasic din benzile desenate. Această nouă interpretare nu pare a fi versiunea lui Wolverine din Logan, eroul purtând pentru prima oară acest costum în live-action.

Deadpool 3 se află în producţie, cu Shawn Levy ( Free Guy, The Adam Project) la cârma regizorală. Nu multe se cunosc despre intriga producţiei, dar este evident că implică Multiversul, antieroul Deadpool alăturându-se universului cinematografic Marvel pentru prima oară după o duologie de filme de sine stătătoare.

Distribuţia suplimentară îi include pe actorii recurenţi Morena Baccarin ( Vanessa), Brianna Hildebrand ( Negasonic Teenage Warhead) cât şi noi-veniţii Emma Corrin şi Matthew Macfadyen. De asemenea, a fost confirmată oficial revenirea lui Jennifer Garner în rolul lui Elektra, un rol pe care şi l-a asumat în filmul Daredevil din 2003 cât şi în spinoff-ul din 2005.

În decursul anului trecut, regizorul Shawn Levy a dezvăluit că noul film va respecta atât nuanţa, cât şi tonalitatea adultă a primelor două filme, scenariştii filmului reconfirmând întreaga susţinere din partea Disney.

Rob Simonsen (Stranger Things, The Adam Project) se va ocupa de coloana sonoră pentru noul Deadpool.

Data de lansare pentru Deadpool 3 a fost programată pentru 3 mai 2024.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns