Prima pagină » Recomandări pentru primul Crăciun cu Disney+

Recomandări pentru primul Crăciun cu Disney+

Pe lângă emblematicele filme de Crăciun Singur acasă 2: Pierdut în New York și Muppet: Colindă de Crăciun ce aniversează 30 de ani de la premieră, alături de îndrăgitul O poveste de Crăciun cu Jim Carrey, o mulțime de alte filme și seriale vă așteaptă pe Disney+ pentru a intra în spiritul Crăciunului. Există ceva pentru toată lumea.

Disponibilitatea conținutului poate varia și se poate schimba de la o țară la alta. Conținutul de mai jos este corect la momentul publicării.


PREMIERĂ

Familia Simpson și Familia Bocelli: Feliz Navidad de Crăciun [The Simpsons Meet The Bocellis in Feliz Navidad]

Disponibil din 15 decembrie

Pentru fanii serialului Simpsons, Crăciunul vine mai devreme! În acest scurtmetraj, Homer o surprinde pe Marge cu un cadou suprem, un spectacol de neuitat oferit de superstarul italian de operă Andrea Bocelli, împreună cu fiul său Matteo, în vârstă de 25 de ani, și fiica sa Virginia, în vârstă de 10 ani.  Exclusiv pe Disney+.Un Crăciun altfel

Un chef de neuitat [It’s A Wonderful Binge]

Disponibil din 16 decembrie

It’s A Wonderful Binge – All drugs and alcohol are illegal except on the day of the Binge. Several years after their first Binge, best friends Hags, Andrew, Sarah, and Kimi face the realities of young adulthood as the annual Binge Day is moved to Christmas Eve. Amidst the chaos, Hags plans a proposal to Sarah while Andrew deals with his rocky relationships with his family and his girlfriend Kimmi. Will they survive this holiday season? Andrew (Eduardo Franco), and Hags (Dexter Darden), shown. (Photo by: Brett Roedel/Hulu)

Precum în filmul original, acțiunea are loc într-un viitor apropiat în care sunt interzise băuturile și drogurile cu excepția unei singure zi, cunoscută sub numele de Cheful. În acest an, această zi are loc, în mod miraculos, de Crăciun. Noua aventură de sărbători va avea cărți de povești magice, cântece antrenante, animații stop-cadru… și droguri! Multe! „Chefciun” fericit!Pregătește-te pentru Crăciun

Vrei să încerci altceva decât schnitzel anul acesta? Încearcă rețetele Donney Hay. Ea prezintă cele mai bune sfaturi și trucuri pentru o masă perfectă de Crăciun.


O echipă de experți lucrează la restaurarea clădirii ce adăpostește mormântul lui Hristos.


Mai multe premiere în decembrie

O producție muzicală, „Dragoste și o mie de cântece”, pentru a sărbători cea de-a zecea aniversare a succesului latin al Violetei pe Disney Channel, Tini, alături de alte vedete din serialul original, printre care Jorge Blanco, vor cânta melodii care au cucerit fanii din România.

DISPONIBIL ACUM

Prima parte a trilogiei originale Brahmāstra spune povestea comunității Brahmāsh, care, de generații întregi, a păzit astrele (armele) divine create în India antică și ascunse de ochii lumii. Faceți cunoștință cu începutul primului univers cinematografic original din India, Astraverse.

DISPONIBIL ACUM


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns