Prima pagină » Producătorul Doctor Who confirmă dezvoltarea mai multor spinoff-uri

Producătorul Doctor Who confirmă dezvoltarea mai multor spinoff-uri

Jodie Whittaker, în rolul celui de-al 13-lea Doctor ( Stânga), Russel T. Davies ( fostul şi actualul producător/scenarist-şef al serialului Doctor Who)

Producătorul Doctor Who confirmă dezvoltarea mai multor spinoff-uri

„Era vremea pentru o nouă etapă”, spune producătorul unuia dintre cele mai longevive seriale fantasy, care o să revină din toamnă cu trei episoade speciale.

Acesta a destănuit motivul plecării sale şi cum Star Trek l-a făcut să revină.

„În parte, deoarece a avut mereu un loc special în inima mea. Dar lumea s-a schimbat acum. Trăim în era streamingului,” a mărturisit producătorul veteran într-un interviu al publicaţiei GQ.

Sezonul 14 va fi disponibil pe Disney+ la nivel global, prima dată de la apariţia serialului. Parteneriatul marchează un buget mai consistent şi posibilitatea dezvoltării de spinoff-uri, la plural, spune producătorul, ceea ce înainte era imposibil.

„Fără a ofensa fosta cârmuire, lucrau după dispoziţii BBC, era vremea pentru o nouă etapă în istoria Doctor Who. Platformele de streaming sunt la dispoziţie, spinoff-urile pot fi o realitate acum. Mereu am crezut în posibilitatea spinoff-urilor de la vremea aceea. Motiv pentru care Torchwood a prins viaţă şi la fel se poate spune şi despre The Sarah Jane Adventures. Aceste producţii au suferit un declin la momentul plecării mele şi acum înţeleg şi de ce. Am plecat după 2008, când banii erau insuficienţi. Pentru BBC, un serviciu public de radiofuziune, banii trebuie bine drămuiţi.”

Acesta a felicitat Star Trek pentru metamorfozarea sa, cât şi distribuţia.

„Nu putem dezvălui cifre, Star Trek şi Star Wars ne depăşesc ” , însă el a spus că noul buget este o evoluţie.

Resursele extinse reprezintă un factor de căpătâi al revenirii sale: „Poţi să creionezi poveşti la o scară mult mai vastă. Probleme vechi nu dispar prin magie, va trebui să montez scenele, să tai din monştri şi elementele prea scumpe pentru buget. Însă imaginaţia mea nu mai este constrânsă de limitările bugetului.”

Russell T. Davies a adus numai cuvinte de laudă faţa de cel de-al 15-lea Doctor, Ncuti Gatwa, în mai.

„Seara trecută a fost prima lecturare a scenariului cu noul Doctor. Este absolut incredibil. Abia aştept să vedeţi de ce e în stare. Te năuceşte complet. Este un om cu adevărat frumos, în toate aspectele.”

Doctor Who va reveni din 23 noiembrie pe micile ecrane pentru aniversarea a 60 de ani de la apariţie şi cu un nou sezon din 2024.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns