Prima pagină » Răzbunătorii: Dinastia Kang are un regizor

Răzbunătorii: Dinastia Kang are un regizor

Destin Daniel Cretton, regizorul Shang-Chi Şi Legenda Celor Zece Inele

Răzbunătorii: Dinastia Kang are un regizor

Destin Daniel Cretton va continua colaborarea alături de Universul Cinematografic Marvel în calitatea de regizor al filmului Răzbunătorii: Dinastia Kang, potrivit unui reprezentant Marvel.

Titlul proiectului a fost dezvăluit de către preşedintele studiourilor Marvel în cadrul unei prezentări ample a viitorului MCU, la San Diego Comic Con, filmul reprezentând prima parte din concluzia Epopeea Multiversului.

Spre deosebire de Războiul Infinitului şi Sfârşitul Jocului, care au fost filmate concomitent, regizorul Shang-Chi se va ocupa doar de Dinastia Kang, cu data de lansare pe data de 2 mai 2025. A doua parte din Epopeea Multiversului va debuta la data de 7 noiembrie 2025, un regizor nefiind anunţat momentan.

Deşi nu a fost anunţată distribuţia ori scenaristul, titlul proiectului îl indică pe Jonathan Majors în rolul lui Kang Cuceritorul, pe care îl vom vedea mai întâi în Omul-Furnică şi Viespea: Quantumania, pe 17 februarie 2023.

Sursa: Variety

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming ce cuprinde titluri de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții pentru divertisment general, Star.
Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns