Prima pagină » Rebootul Honey, i shrunk the kids anulat

Rebootul Honey, i shrunk the kids anulat

Josh Gad ( stânga) şi Rick Moranis ( dreapta)

Rebootul Honey, i shrunk the kids anulat

Josh Gad a oferit o actualizare cu privire la rebootul cinematografic anunţat în 2019, din care acesta trebuia să facă parte iniţial, alături de Rick Moranis.

„Sunt întrebat adesea care este evoluţia progresului în ceea ce priveşte dezvoltarea filmului. Adevărul este că eram pe punctul de a pune lucrurile în mişcare, dar apoi a lovit pandemia, a doua tentativă a fost împiedicată de programul meu, iar ceea ce a îngropat definitiv proiectul a fost restricţia bugetară.”

Actorul a sugerat fanilor să contacteze Disney în eventualitatea în care doresc să li se îndeplinească doleanţa. Acesta a împărtăşit şi un poster neoficial al filmului.

Noul film ar fi servit drept o continuare a trilogiei originale, ce includea filmul din 1989 – Dragă, am micşorat copiii, cel din 1992 – Dragă, am mărit copilul şi cea de-a treia parte cu lansarea pe DVD – Dragă, ne-am micşorat pe noi.

Actorul Josh Gad ar fi urmat să interpreteze versiunea adultă a lui Nick Szalinski, fiul personajului interpretat de Rick Moranis ( Wayne Szalinski). Regizorul filmului original fusese iniţial cooptat pentru această nouă interpretare, iar această nouă reimaginare ar fi urmat să ia loc la câţiva ani distanţă de cel de-al treilea film.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns