Prima pagină » Rebootul X-Men de la Marvel începe să prindă formă

Rebootul X-Men de la Marvel începe să prindă formă

Scenaristul Michael Leslie
Credit imagine: Gareth Cattermole ( Getty images)

Rebootul X-Men de la Marvel începe să prindă formă

Grupul de oameni înzestraţi cu puteri deosebite cunoscuţi drept X-Men sunt la un pas de a se alătura universului cinematografic Marvel cu propriul lor film.

Scenaristul Michael Lesslie este în discuţii cu Marvel pentru a se ocupa de povestea primului film live-action X-Men de când franciza a fost achiziţionată de Studiourile Disney, în 2019.

Preşedintele Marvel, Kevin Feige, va produce această nouă interpretare a binecunoscuţilor eroi, însă nu au fost dezvăluite detalii suplimentare. Marvel a început să ofere aluzii şi referinţe la posibilitatea existenţei mutanţilor în MCU, începând cu serialul Ms Marvel, Black Panther: Wakanda Forever, cu apariţia lui Charles Xavier ( Patrick Stewart) într-o realitate alternativă în Doctor Strange in the Multiverse of Madness şi cu apariţia scurtă a lui Beast ( Kelsey Grammer) în scena post-credit din The Marvels.

Nu doar atât, Marvel Studios s-au bucurat pe partea de animaţie de succesul şi popularitatea serialului animat X-Men ’97, continuarea serialului clasic din anii ’90.

Palmaresul scenaristului include adaptarea filmului Swimming With Sharks într-o piesă de teatru cu premiera în West End ( Londra), adaptarea piesei Macbeth ( Shakepeare) în 2015 într-un lungmetraj – cu Michael Fassbender şi Marion Cotillard în rolurile principale – , lucrând apoi la filmul Assassin’s Creed ( 2016) şi postura din rolul de producător executiv pentru miniseria The Little Drummer Girl, cu Michael Shannon, Alexander Skarsgard şi Florence Pugh în rolurile principale.

Alte credite includ adaptarea într-un lungmetraj a piesei Hamlet şi rolul de colaborator pentru scenariul Now You See Me 3.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns