Prima pagină » Regizorul Deadpool & Wolverine este prima alegere pentru următorul film Avengers

Regizorul Deadpool & Wolverine este prima alegere pentru următorul film Avengers

Regizorul Deadpool & Wolverine este prima alegere pentru următorul film Avengers

Analizele estimărilor privind încasările pentru Deadpool & Wolverine înregistrând sume spectaculoase în anticiparea debutului de pe 26 iulie, producţia fiind văzută ca un salvator al box office-ului din această vară, Deadline dezvăluie că Shawn Levy este principala opţiune pentru următorul film Avengers, purtându-se discuţii timpurii.

Regizorul a primit cea mai nouă versiune a scenariului scris de Michael Waldron ( Doctor Strange 2, Loki), deşi cineastul nu a oferit un răspuns definitiv, Marvel plănuind să aibă întâlniri şi cu alţi regizori în timp ce aşteaptă un răspuns.

Marvel Studios n-a putut fi contactată pentru a oferi un răspuns.

Nu se ştie dacă cineastul va dori să-şi asume o asemenea responsabilitate, dat fiind faptul că acesta are un angajament anterior cu Netflix pentru ultimul sezon din Stranger Things, cât şi un lungmetraj Star Wars la orizont.

Detalii despre următorul film Avengers

Chiar şi cu scenariul fiind predat de curând, Marvel şi-au mobilizat resursele pentru a debuta filmările în 2025. Peste 60 de personaje MCU ar putea să revină în următorul film Avengers, printre care Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Benedict Cumberbatch, Tom Hiddleston, Simu Liu şi Karen Gillian. Personajele din noul film vor fi pe acelaşi picior de egalitate, fiind mai mult o producţie de ansamblu.

Detaliile intrigii sunt o necunoscută, însă în urma ruperii legăturilor cu Jonathan Majors din pricina problemelor juridice ale acestuia, antagonistul principal rămâne este un mister sau dacă versiunea finală a scenariului va include antagonişti multipli.

Palmaresul lui Shawn Levy:  filmele Night at the MuseumThe Pink Panther, Big Fat Liar, Date Night, Real Steel, Free Guy, The Adam Project, cât şi miniseria Netflix All The Light We Cannot See.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns