Prima pagină » Reînvierea serialului Futurama a primit o dată de lansare pe Hulu

Reînvierea serialului Futurama a primit o dată de lansare pe Hulu

Reînvierea serialului Futurama a primit o dată de lansare pe Hulu

Noile episoade ale animaţiei îndrăgite, sezonul 8 în mod oficial (sau sezonul 11, în funcţie de cum împarţi lansările sezoanelor de-a lungul timpului) vor debuta din 24 iulie pe Hulu. Nu a fost anunţată o dată de lansare pentru România, deocamdată. Noile episoade vor avea lansări săptămânale, numărul acestora fiind format din 10 episoade. Studioul Hulu a comandat un număr de 20 de episoade în februarie 2022. A fost, de asemenea dezvăluit un teaser.

Această reînviere marchează o a doua relansare de la debutul serialulului din 1999. După difuzarea primelor 4 sezoane pe FOX, reluările şi-au găsit căminul în grila de programe Adult Swim de pe Cartoon Network şi pe DVD. Au urmat apoi patru filme produse pentru lansări pe DVD, reeditate mai târziu drept un al cincilea sezon care a fost difuzat pe Comedy Central în 2008. Comedy Central a difuzat după aceea încă două sezoane formate din 26 de episoade per total, între 2010-2013.

Potrivit sinopsisului oficial:” Noii fani vor putea urmări serialul din noul sezon, în vreme ce fanii vechi vor putea să recunoască deznodămintele unor mistere nerezolvate până acum – inclusiv extinderea poveştii de dragoste dintre Fry şi Leela, conţinutul misterios al litierei lui Nibbler, istoria secretă a RoboMoşului malefic şi locaţia bebeluşilor mormoloci ai lui Kif şi Amy. Între timp, oraşul se confruntă cu o pandemie, gaşca explorând care este viitorul vaccinurilor, bitcoinii, fenomenul ostracizării din societate sau cancel culture şi cel al fenomenului platformelor de streaming.”

Distribuţia actorilor de voce: Billy West, Katey Sagal, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr, David Herman. John DiMaggio ( Bender) s-a alăturat noilor episoade începând din martie 2022.

Matt Groening este creatorul serialului iar 20th Animation Studios este studioul din spatele proiectului.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns