Prima pagină » Noul film live-action Lilo şi Stitch este în lucru

Noul film live-action Lilo şi Stitch este în lucru

Dean Fleischer Camp ( regizorul viitorului film); Lilo şi Stitch dreapta

Noul film live-action Lilo şi Stitch este în lucru

Cineastul va regiza o versiune live-action a îndrăgitului film animat din 2002. Chris Kekaniokalani Bright ( Conviction) este în negocierile finale pentru a se ocupa de scenariu.

Această evoluţie readuce proiectul, ce va fi un titlu de buget mare pentru Disney+, înapoi pe linia de plutire. Filmul a intrat în faza de dezvoltare în 2018.

Povestea Hawaiiană explorează legătura dintre o fetiţă singuratică pe nume Lilo care se împrieteneşte cu căţelul extraterestru Stitch.

Creat iniţial pentru a fi o forţă de distrugere în masă, Stitch îşi petrece timpul alături de Lilo, în aventurile lor de eschivare din calea extratereştrilor şi a asistenţilor sociali.

Filmul nu reprezintă un succes pentru standardele de acum, însă acesta a fost o gură de aer proaspăt când Disney nu înregistra cel mai bun parcurs pe partea de animaţie.

Noua versiune este descrisă a fi un mix între live-action şi CGI, o platformă prin intermediul căruia Dean Fleischer Camp se distinge. Filmul Marcel the Shell With Shoes On, cel mai nou proiect al regizorului, relatează aventurile unui melc ce descoperă lumea oamenilor. Filmul este unul dintre cele mai apreciate filme ale anului 2022, cu un scor de 99% din partea criticilor şi 93% din partea audienţei. Are cea mai bună rată de vizionare per ecran de cinema în weekendul lansării a unui film independent.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming ce cuprinde titluri de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții pentru divertisment general, Star.
Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursa: The Hollywood Reporter

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns