Prima pagină » Reservation Dogs se va sfârşi cu sezonul 3

Reservation Dogs se va sfârşi cu sezonul 3

De la stânga: Paulina Alexis – Willie Jack, Lane Factor – Cheese, D’Pharaoh Woon-A-Tai – Bear şi Devery Jacobs – Elora Danan

Reservation Dogs se va sfârşi cu sezonul 3

Serialul de succes Reservation Dogs, de la FX/Hulu se va sfârşi odată cu debutul sezonului 3.

Creatorul serialului Sterlin Harjo a făcut anunţul pe Instagram, numind decizia cea mai corectă din punct de vedere creativ pentru deznodământul poveştii.

Creat în colaborare cu Taika Waititi, Reservation Dogs a fost reînnoit pentru un al treilea sezon în luna septembrie. Ultimul sezon compus dintr-un număr din 10 episoade o să debuteze pe FX/ Hulu începând cu data de 2 august. O dată de lansare pentru România nu a fost comunicată.

Despre producţie

Tragicomedia de 30 de minute urmăreşte povestea de maturizare a unui grup de adolescenţi amerindieni, interpretaţi de Devery Jacobs, D’Pharaoh Woon-A-Tai, Lane Factor şi Paulina Alexis, dintr-o rezervaţie din Oklahoma. Un aspect de luat în seamă este că toţi protagoniştii, scenariştii şi regizorii sunt de origine amerindiană. Producţia a câştigat un premiu AFI ( top 10 cele mai bune producţii tv ale anului în curs, pentru reprezentarea unei culturi) cât şi un trofeu Peabody ( premiile decernate pentru cele mai bune poveşti în media).

„Întotdeauna am ştiut care va fi deznodămândul poveştii, însă nu am ştiut când va sosi acest moment. În timpul procesului de segmentare a scenariilor, a devenit evident pentru producători, pentru mine şi Taika Waititi că sezonul 3 este momentul propice pentru a împărtăşi concluzia acestei călătorii,” a scris creatorul pe Instagram.

FX a avut numai cuvinte de laudă pentru întreaga producţie, pentru echipa de scenarişti, regizori, cât şi pentru protagonişti.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns