Prima pagină » Rogue Squadron nu va mai fi lansat în 2023

Rogue Squadron nu va mai fi lansat în 2023

Patty Jenkins, regizor Wonder Woman, Wonder Woman 1984

Rogue Squadron nu va mai fi lansat în 2023

The Walt Disney Company a înlăturat filmul live-action Rogue Squadron din calendarul de lansare, lăsând soarta filmului regizat de Patty Jenkins, în aer.

Decizia este o consecinţă a înlăturării filmului din calendarul de producţie al anului 2021. Drept urmare, data de lansare stabilită anterior, 22 decembrie 2023, nu mai este una valabilă. Hotărârea de a înlătura cu totul filmul din calendarul de lansare având cel mai probabil de-a face cu imposibilitatea demarării filmărilor în decursul graficului stabilit, iar dezvăluirile din decursul anului trecut a unei anulări totale transformă întreaga soartă a acestui proiect într-una destul de incertă.

Conform unui articol Puck News, regizorul Patty Jenkins şi Lucasfilm nu au putut să convină asupra unui scenariu, în cele din urmă regizoarea concentrându-şi atenţia asupra altor proiecte, incluzând Wonder Woman 3.

În momentul de faţă nu se cunoaşte dacă filmul va mai vedea vreodată lumina zilei, nicio confirmare oficială a anulării fiind recunoscută public.

Proiectul Rogue Squadron, în eventualitatea unei posibile lansări, ar fi primul film din franciza Star Wars ce ar introduce o nouă generaţie de piloţi ai Rebeliunii, în timp ce sunt pe băncile Academiei de pilotaj şi îşi riscă vieţile într-o aventură de proporţii, ducând saga Star Wars într-o nouă eră.

Sursa: Coming Soon

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns