Prima pagină » Ryan Reynolds îl confirmă pe Hugh Jackman pentru Deadpool 3

Ryan Reynolds îl confirmă pe Hugh Jackman pentru Deadpool 3

Ryan Reynolds îl confirmă pe Hugh Jackman pentru Deadpool 3

Hugh Jackman îşi va face debutul în Universul Cinematografic Marvel drept Wolwerine în Deadpool 3.

Confirmarea a fost făcută oficială într-un filmuleţ de către actorul Ryan Reynolds ( Deadpool), dezvăluind şi data de 6 septembrie 2024 drept data de lansare pentru Deadpool 3.

Scenariştii Rhett Reese şi Paul Wernick se vor ocupă de povestea celui de-al treilea film, bazându-se pe o primă versiune a scenariştilor Bob’s Burgers. Preşedintele studiourilor Marvel a asigurat fanii că cel de-al treilea film va rămâne la o clasificare Rated, +15/+16 în România.

Cel de-al treilea film va reprezenta prima apariţie a personajului în MCU după achiziţia 20th Century Fox de către Disney.

Primele două filme au încasat un total de 1,5 miliarde de dolari la nivel mondial, ambele fiind scrise de Rhett Reese şi Paul Wernick, primul film fiind regizat de Tim Miller, iar al doilea de David Leitch.

Sursa: Coming Soon

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns