Prima pagină » Saw Gerrera se întoarce în sezonul 2 din Andor

Saw Gerrera se întoarce în sezonul 2 din Andor

Forest Whitaker în rolul lui Saw Gerrera

Saw Gerrera se întoarce în sezonul 2 din Andor

Într-un interviu recent cu ComicBook.com, actorul Forest Whitaker a confirmat revenirea personajului Saw Gerrera în cel de-al doilea sezon din Star Wars: Andor. Filmările pentru producţia aclamată sunt în desfăşurare în Regatul Unit. Deşi nu se cunosc detalii cu privire la sezonul 2, întrebările despre cine ar putea să revină au reprezentat misterele celui de-al doilea sezon.

Primul sezon din Andor a cooptat o distribuţie premiată: Andy Serkis, Diego Luna, Stellan Skarsgård, actorul Diego Luna fiind nominalizat la Globurile De Aur pentru interpretarea din Andor. Cu toate acestea, nu toţi actorii din primul sezon au fost confirmaţi pentru cel de-al doilea, incluzându-l pe Andy Serkis, însă site-ul StarWars.com căt şi actorul au confirmat revenirea personajului interpretat de acesta.

Într-un turneu de promovare pentru Big George Foreman, Forest Whitaker a validat întoarcerea sa în cel de-al doilea sezon.

Personajul Saw Gerrera a fost introdus în serialul animat Războiul Stelelor: Războiul Clonelor, prezentându-ni-l în tinereţea acestuia, înfruntând droizii separatişti. Forest Whitaker a prelua rolul în interpretarea live-action în filmul Rogue One, iar desfăşurarea evenimentelor din serialul prequel plasează acţiunea cu 5 ani înainte. Personajul a avut apariţii şi în serialele animate Rebelii şi Lotul Rău.

În primul sezon, Saw Gerrera a interacţionat cu personajul L.uthen Rael, interpretat de Stellan Skarsgård. În acele interacţiuni, personajul jucat de Stellan Skarsgård a devenit mai radical şi mai agresiv în lupta sa cu Imperiul.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns