Prima pagină » Scenariul National Treasure 3 va fi citit de Nicholas Cage

Scenariul National Treasure 3 va fi citit de Nicholas Cage

Scenariul National Treasure 3 va fi citit de Nicholas Cage

Pentru prima dată de foarte multă vreme, există speranţe concrete că National Treasure 3 ar putea fi realizat. Deşi nu garantează aprobarea unei a treia părţi din partea Disney, Jerry Bruckheimer a oferit o actualizare stimulantă, spunând că Nicholas Cage va primi o copie a scenariului în viitorul apropiat.

„Lucrăm la scenariu în momentul de faţă. Nădăjduim că Nicholas Cage îl va considera bun, dar acesta este scris bine. Cred că i-l vom trimite în scurtă vreme.”

Nu a fost precizat cine lucrează la scenariu, proiectul fiind în dezvoltare secretă de la momentul apariţiei Comoara Naţională: Cartea Secretelor, din 2007. Însă această evoluţie este una optimistă, venind de la unul dintre oamenii-cheie.

Partea goală a paharului este existenţa multor necunoscute pentru a ne permite un patos înflăcărat: Nicholas Cage nu a văzut scenariul şi nu se poate realiza o continuare fără actorul principal, nu este bătută în cuie o continuare, Disney optând pentru o versiune televizată pentru Disney+ numită National Treasure: Edge Of History. Nu este confirmată o apariţie a lui Nicholas Cage în serial şi nu este categorică o legătură cu filmele, chiar şi prin intermediul revenirii lui Riley Poole.

Însă nu trebuie să scrutăm doar perspectivele sumbre, existenţa serialului nefiind un substituent pentru un film: încasările la cinema şi-au revenit din 2022, lucrurile aşteptându-se a se îmbunătăţi în 2023, iar succesul de casă al ambelor filme a totalizat o reuşită de 788 milioane de dolari.

Sursa: Slash Film

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care se numără filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns