Prima pagină » Scurtmetrajul Once Upon A Studio este disponibil pe Disney+

Scurtmetrajul Once Upon A Studio este disponibil pe Disney+

Scurtmetrajul Once Upon A Studio este disponibil pe Disney+

Noul scurtmetraj de animație Disney „A Fost Odată Un Studio” a fost lansat pe platforma de streaming Disney+, ca parte a celebrării celei de-a 100-a aniversări Disney. Prezentând 543 de personaje Disney din peste 85 de lungmetraje și scurtmetraje, „A Fost Odată Un Studio” aduce în prim plan eroi și răufăcători, prinți și prințese, învățăcei și vrăjitori – în animații noi desenate manual și computerizate – pentru a sărbători 10 decenii de povești, măiestrie și realizări tehnologice. Mickey Mouse este cel care ghidează reîntâlnirea emoționantă și plină de bucurie a îndrăgitelor personaje Disney, care se reunesc pentru o fotografie de grup pentru a marca cea de-a 100-a aniversare Disney. Scurtmetrajul este scris și regizat de Dan Abraham și Trent Correy, iar producția este realizată de Yvett Merino și Bradford Simonsen.

Disney sărbătoreşte Disney100

Începând de ieri, abonații Disney+ pot viziona pe platformă uimitoarea ecranizare 4K a filmului clasic de animație „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”. Această versiune restaurată a filmului clasic din 1937 este rezultatul eforturilor combinate ale echipei de restaurare și conservare a studiourilor Walt Disney, care a lucrat îndeaproape cu artiști cheie de la Walt Disney Animation Studios, aceeași echipă care a lucrat recent împreună și la restaurarea aclamată de critici a clasicului animat din 1950 al lui Walt Disney, „Cenușăreasa”, care a debutat în luna august. Disney+ a dat startul sărbătorii la începutul acestui an cu adăugarea a 27 de scurtmetraje clasice restaurate de Walt Disney Animation Studios, cu vedete emblematice precum Mickey și Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy, Pluto, Chip n’ Dale și prima vedetă a studioului, Oswald the Lucky Rabbit. Fanii pot continua să sărbătorească cea de-a 100-a aniversare prin vizionarea tuturor filmelor și serialelor de televiziune preferate, organizate în funcție de data lansării deceniului, în colecția Disney100.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns