Prima pagină » Se va întoarce Johny Depp în Piraţii din Caraibe?

Se va întoarce Johny Depp în Piraţii din Caraibe?

Se va întoarce Johny Depp în Piraţii din Caraibe?

Seria de filme Piraţii din Caraibe este una dintre cele mai îndrăgite francize din ultimii ani, revenirea acesteia fiind în mod constant un subiect de interes. În decursul anului 2020, a fost dezvăluit că un nou film este în dezvoltare, dar şi că un spinoff cu Margot Robbie este în conversaţie – cel din urmă fiind proiectat pentru viitorul îndepărtat. Drept parte a reînvierii francizei, discuţiile şi întrebările au gravitat în jurul posibilităţii reîntoarcerii lui Johny Depp, Acesta s-a confruntat în ultimii ani cu probleme legale, în urma controverselor şi a procesului de defăimare cu fosta soţie. Preşedintele Walt Disney Studios Motion Picture Production a adresat posibilitatea reîntoarcerii actorului.

Într-un interviu recent cu New York Times, Sean Bailey, preşedintele responsabil cu multe dintre proiectele viitoare aflate în dezvoltare, a ispitit cu povestea pentru următorul film şi a adresat posibilitatea reîntoarcerii lui Johny Depp. Deşi nu este o confirmare directă, nu a desfiinţat complet posibilitatea: ” Avem o poveste incredibilă care onorează seria de filme din trecut şi aduce şi ceva complet nou. În ceea ce priveşte revenirea actorului, acesta a spus că nu se angajează la un răspuns irevocabil în acest moment.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns