Prima pagină » Serialul Alien debutează filmările în 2023

Serialul Alien debutează filmările în 2023

Serialul Alien debutează filmările în 2023

Industria streamingului este una înfloritoare, motiv pentru care FX măreşte miza, un serial live action Alien debutând filmările din 2023.

În timpul turneului de presă al Asociaţiei Criticilor din lumea televiziunii, directorul FX a oferit câteva actualizări.

„Am încheiat filmările pentru miniseria Shogun în luna iunie, cea mai îndrăzneaţă producţie de până acum. Cu toate acestea, ne aşteaptă o perioadă consistentă de postprocesare, însă producţia arată fantastic şi va debuta în decursul anului 2023.”

Serialul clasic Shogun, un original NBC, consacrat parţial pentru popularizarea formatului de tip miniserie, va fi o producţie limitată de 10 episoade, bazată pe romanul lui James Clavell.

Intriga producţiei se desfăşoară în Japonia feudală şi prezintă conflictul a doi indivizi din lumi diferite şi a unei femei-samurai:  John Blackthorne, un marinar englez care eşuează în Japonia, un tărâm necunoscut ce îl va redefini ca persoană în cele din urmă; Lordul Toranaga, un magnat feudal nemilos în conflict cu proprii săi rivali politici; şi Lady Mariko, o femeie cu aptitudini de nepreţuit, dar cu legături de familie dezonorante, care trebuie să-şi demonstreze valoarea şi loialitatea.

În ceea ce priveşte serialul Alien, directorul FX a declarat că producătorul Legion a depus toate scenariile pentru primul sezon. Ridley Scott va produce serialul live-action, iar filmările vor debuta în 2023.

Producţia va fi prima proprietate a cărei acţiune se desfăşoară pe Pământ, fiind prezentată drept un mix între filmul din 1979 şi filmul Aliens din 1986. Detaliile specifice nu se cunosc, însă Sigourney Weaver nu se va întoarce.

Sursa: The Wrap

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care se numără filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns