Prima pagină » Serialul Andor şi structura sa inovativă

Serialul Andor şi structura sa inovativă

Serialul Andor şi structura sa inovativă

Printre puzderia de noutăţi din cadrul Star Wars Celebration, Empire a aflat că serialul Andor va fi unul voluminos. Prequelul Rogue One, ce spune povestea lui Cassian Andor, a ascensiunii Rebeliunii în timpul apogeului Imperiului, va explora o perioadă de cinci ani, primul an fiind dezvoltat în primele 12 episoade, începând din 31 august.

Al doilea sezon, confirmat, va însuma 12 episoade şi va explora următorii 4 ani, fructificându-se odată cu debutul Rogue One.

„Formatul producţiei este unul masiv. Regizorii serialului lucrează în calupuri de câte 3 episoade, aşa că am realizat trei calupuri în primul sezon. Acel program de filmări a dus la o schimbare firească a structurii în sezonul 2. Ne-am consultat cu toţii şi am convenit că ar fi excepţional dacă fiecare calup ar simboliza un an. Din punct de vedere narativ, este extraordinar să poţi filma o zi de vineri, sâmbătă, duminică şi apoi să sari un an,” dezvăluie creatorul Tony Gilroy.

Actorii Rogue One care îşi reiau rolurile vor fi Genevieve O’Reilly drept Mon Mothma iar Stellan Skarsgård va interpreta un personaj nou, anume Luthen. Diego Luna promite o poveste care se focalizează pe dezvoltarea personajelor: ” Filmul Rogue One este mai mult despre un eveniment şi nu despre personaje. Este fascinant să poţi plăsmui un serial unde nu contează deznodământul ci introducerea.”

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.
Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns