Prima pagină » Serialul animat Hit-Monkey a primit un al doilea sezon

Serialul animat Hit-Monkey a primit un al doilea sezon

Serialul animat Hit-Monkey a primit un al doilea sezon

Misiunea legendarului macac nu s-a terminat, studiourile Hulu comandând un al doilea sezon.

Co-creat şi produs executiv de Josh Gordon şi Will Speck, primul sezon urmăreşte aventurile unui macac japonez după ce întregul trib îi este măcelărit. Acesta îşi uneşte forţele cu stafia unui asasin american şi împreună încep să elimine membrii clanului Yakuza. Primul sezon este compus din 10 episoade şi a fost lansat în noiembrie 2021.

Sezonul 2 va continua aventurilor celor doi prieteni în metropola oraşului New York.

Olivia Munn se va întoarce pentru a-i da voce lui Akiko, nepoata isteaţă şi ambiţioasă a viitorului prim-ministru, iar Jason Sudeikis va reveni drept Bryce, un asasin versat care a luat decizii proaste în viaţă.  Fred Tatasciore va fi din nou Hit-Monkey, „Ucigaşul-ucigaşilor”, iar Ally Maki va reveni în pielea poliţistului de provincie.

De asemenea, actriţa Leslie Jones se va alătura noului sezon, rolul acesteia nefiind divulgat.

Will Speck şi Josh Gordon, minţile din spatele animaţiei Hit-Monkey, sunt duoul din spatele unor producţii precum Blades of Glory, The Switch şi Office Christmas Party.

Serialul Hit-Monkey este produs de către 20th Television Animation, studioul de animaţie din spatele unor seriale de succes precum Extratereştrii Cârcotaşi, Futurama şi Koala Man. Studioul de animaţie se ocupă de asemenea şi de dezvoltarea unui nou serial animat de comedie numit Standing By, o perspectivă satirică despre vieţile celor legaţi pe vecie, a îngerilor păzitori agasaţi şi ale lecţiilor pe care şi le vor însuşi nu doar de la oamenii pe care îi au în custodie, ci şi unul de la celălalt.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns