Prima pagină » Serialul Armor Wars devine un lungmetraj

Serialul Armor Wars devine un lungmetraj

Don Cheadle – James Rhodes/War Machine şi Jeremy Renner– Clint Barton/Hawkeye în Răzbunătorii: Sfârşitul jocului

Serialul Armor Wars devine un lungmetraj

Studiourile Marvel au transformat întregul proiect Armor Wars, iar ceea ce fusese stabilit anterior ca un serial Disney+ va fi redezvoltat drept un lungmetraj.

Surse confidenţiale au dezvăluit că studioul se angajează să oglindească povestea în formatul potrivit, iar un lungmetraj ar fi un mediu mai adecvat.

Don Cheadle care îşi reia rolul Colonelului James “Rhodey” Rhodes, zis şi War Machine, rămâne în proiect.

Marvel intenţionase 2023 drept punctul de pornire al producţiei pentru serial, însă puţinii oameni care se pregătiseră pentru asta au fost înştiinţaţi despre schimbarea de direcţie. Niciun regizor nu a fost ataşat.

Puţine detalii se cunosc despre proiect şi schimbarea direcţiei.

Următoarea apariţiei a lui Don Cheadle va fi în Invazia Secretă ce urmează să debuteze în 2023 pe Disney+, cu Samuel L. Jackson şi Ben Mendelsohn.

Armor Wars spune povestea unui fir narativ publicat în benzile desenate din 1987 şi 1988, dezvoltând ideea tehnologiei avangardiste a lui Iron Man ce cade în mâinile nepotrivite.

Nu este prima schimbare de direcţie, Hawkeye fiind conceput iniţial drept un lungmetraj.

Sursa: The Hollywood Reporter

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns