Prima pagină » Serialul Invazia Secretă termină filmările suplimentare

Serialul Invazia Secretă termină filmările suplimentare

Serialul Invazia Secretă termină filmările suplimentare

Actorul Samuel L. Jackson a dezvăluit finalizarea oficială a filmărilor suplimentare pentru serialul Invazia Secretă.

La începutul acestei luni, a fost confirmat că serialul MCU va face parte din Faza 5, fiind în graficul lansărilor timpurii din 2023.

Adaptarea benzii desenate înfăţişează o succesiune de intersectări ale firelor narative MCU ce creionează o facţiune a extratereştrilor metamorfi Skrull care s-au infiltrat în poziţiile-cheie de pe Pământ. Figura centrală va fi reprezentată de către Samuel L. Jackson în rolul binecunoscutului Nick Fury. Acesta va face echipă cu Ben Mendelsohn, revenind în pielea personajului Talos – pseudo-liderul Skrull.

Li se alătură noi veniţii Kingsley Ben-Adir (One Night in Miami) drept antagonistul principal, câştigătoarea la Oscar, Olivia Colman (The Crown), nominalizata la premiile Emmy, Emilia Clarke (Urzeala Tronurilor), Killian Scott (Dublin Murders), Christopher McDonald (Happy Gilmore), Carmen Ejogo (Animale Fantastice), Cobie Smulders, aceasta revenind în rolul Mariei Hill.

Sursa: Coming Soon

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care se numără filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns