Prima pagină » Serialul Star Wars: Skeleton Crew a încheiat filmările

Serialul Star Wars: Skeleton Crew a încheiat filmările

Serialul Star Wars: Skeleton Crew a încheiat filmările

Filmările s-au finalizat pentru serialul Star Wars: Skeleton Crew, cu Jude Law în rolul principal. Coordonatorul de cascadorii George Cottle, a împărtăşit un filmuleţ pe Instagram în care sărbătoreşte momentul, alături de echipă.

„Am terminat Skeleton Crew! Am avut norocul să mă aflu în preajma celor mai buni profesionişti din domeniu cu care am avut vreodată onoarea să lucrez! Mă simt cu adevărat binecuvântată! Vă mulţumesc din toată inima pentru munca depusă! Sunt entuziasmată pentru proiectul acesta!”, a spus cascadorul.

Femeia cascador Juliana Potter a împărtăşit de asemenea în secţiunea Poveşti Instagram un mesaj:” Îmi va lipsi echipa de cascadori din Star Wars: Skeleton Crew. Sunt aşa de recunoscătoare. Abia aştept să vadă şi restul lumii ce le-am pregătit.”

Captură din Insta Story-ul femeii-cascador Juliana Potter

Regizat de Jon Watts, acţiunea din Star Wars: Skeleton Crew are loc în aceeaşi succesiune cronologică cu şirul de evenimente din universul The Mandalorian şi Povestea lui Boba Fett. Regizorul a declarat că noul serial prezintă aventurile unui grup de copii ce se rătăcesc în vastitatea universului Star Wars şi încearcă să-şi găsească drumul înapoi. Acesta a mai menţionat că deşi serialul spune povestea a patru copii, nu este un serial destinat copiilor.

Imagine dezvăluită în timpul Star Wars: Celebration 2022

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns