Prima pagină » Serialul live-action Vision cunoaşte o evoluţie optimistă

Serialul live-action Vision cunoaşte o evoluţie optimistă

Vision – stânga; Terry Matalas – dreapta
Credite imagine: Marvel; Dennys Ilic

Serialul live-action Vision cunoaşte o evoluţie optimistă

Marvel l-a selectat pe Terry Matalas, producătorul executiv pentru serialul Star Trek: Picard pentru a insufla viaţă în proiectul Vision, sinteticul interpretat de Paul Bettany, pentru serialul live-action, programat pentru lansare în 2026. Actorul va reveni în postura de Vision iar producătorul executiv va servi din rolul de creator. Proiectul Vision la momentul de faţă nu are stabilit un titlu oficial.

După ce eroul a murit în Avengers: Infinity War de mâna lui Thanos, el s-a întors drept o plăsmuire temporară a lui Wanda în WandaVision, mâhnirea ei canalizându-i magia, astfel recreându-i dragostea, independent de aceasta, şi încă o dată, drept un android, în carne şi oase, cu o înfăţişare fantomatică şi fără niciun fel de amintire din viaţa anterioară. La momentul când cele două versiuni au ajuns pe câmpul de luptă, versiunea temporară i-a transferat întreagă conştiinţă versiunii White Vision, Wanda permiţându-i versiunii plăsmuite de ea să se evapore. Viitorul serial va continua experienţa lui White Vision, după desfăşurarea evenimentelor din WandaVision.

Marvel l-a cooptat pe Terry Matalas după experienţa acestuia în cadrul sezonului final din Picard – care a reunit distribuţia Star Trek: The Next Generation – un proiect lăudat atât de critici, dar şi de fani, acesta câştigând o nominalizare în cadrul Galei Premiilor Scenariştilor- pentru finalul serialului ( Kevin Feige este un trekkie, apărând cu scenaristul într-un podcast Star Trek).

O versiune timpurie a serialului s-a aflat în procesul de dezvoltare, creatorul Jac Jac Schaeffer ocupându-se de proiect, însă acesta a fost repartizat producţiei Agatha All Along, spinoff-ul WandaVision, cu premiera în luna septembrie.

Palmaresul lui Terry Matalas include dezvoltarea şi rolul de creator al serialului 12 Monkeys, rebootul MacGyver, scenariul Nightflyers, Nikita, Terra Nova şi Star Trek: Enterprise.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns