Prima pagină » Serialul National Treasure a fost anulat

Serialul National Treasure a fost anulat

Lisette Oliveram şi Jacob Vargas în National Treasure: Edge Of History/ Avere Naţională: Puterea Istoriei
Disney+

Serialul National Treasure a fost anulat

Nu va mai exista un al doilea sezon din serialul National Treasure, Disney hotărând să nu reînnoiască producţia.

Serialul tv, un proiect din partea Disney Branded Television şi ABC Signature urma să reprezinte o dezvoltare a duologiei de filme spusă din perspectiva unei tinere eroine pe nume Jess (Lisette Olivera), o idealistă în vârstă de 20 de ani și a grupului său divers de prieteni, aceasta pornind în aventura vieții pentru a-și descoperi arborele genealogic misterios și pentru a găsi un tezaur pan-american.

Distribuţia serialului este compusă din Zuri Reed, Antonio Cipriano, Jordan Rodrigues, Jake Austin Walker şi Lyndon Smith. Jerry Bruckheimer a fost producătorul executiv iar de regie s-a ocupat Jon Turteltaub, scenariştii fiind Rick Muirragui şi Marianne şi Cormac Wibberley.

Acesta nu este singurul proiect din afara francizelor Marvel şi Star Wars care a fost anulat. Printre acestea se numără Big Shot, The Mighty Ducks: Game Changers, The Mysterious Benedict Society, Diary of a Future President, Turner & Hooch.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns