Prima pagină » Serialul National Treasure a primit undă verde!

Serialul National Treasure a primit undă verde!

Prima imagine oferită publicităţii

Serialul National Treasure a primit undă verde: Proiectul de serial, este o reimaginare a filmelor clasice. Proiectul tv o să fie scris de către Cormac Wibberleys și va fi regizat de către Mira Nair (Amelia). Serialul explorează aspecte legate de identitate, comunitate, paternitatea istorică și patriotism, spuse din perspectiva lui Jess Morales, o idealistă în vârstă de 20 de ani și a grupului său divers de prieteni, pornind în aventura vieții pentru a-și descoperi arborele genealogic misterios și să-și recupereze comoara pierdută.

Potrivit Deadline, Catherine Zeta Jones face parte din distribuţie. Actriţa va interpreta personajul numit Billie, o milionară intensă. Filmările debutează la începutul anului 2022. Pentru mai multe detalii privind proiectul, vă aşteptăm pe grupul nostru de Facebook.

Despre Disney+


Disney+ este un serviciu de streaming deținut și operat de The Walt Disney Company. Serviciul cuprinde conținut de la marile companii și studiori ale Disney, inclusiv Walt Disney Studios, Pixar Animation, Marvel Studios, Lucasfilm, National Geographic, 20th Century Fox, Searchlight Pictures, FX și multe altele. Conținutul va fi organizat pe 6 „hub-uri” principale, și anume Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, ce va avea conținutul pentru o audiență mai matură. Vă puteţi abona la buletinul informativ Disney+ aici

Disney+ s-a lansat pe 12 noiembrie 2019 în SUA, Canada și Țările de Jos, pentru ca mai apoi în 2020 și 2021 să se extindă în mai multe teritorii din Europa și Asia.

Serviciul se va lansa în România în vara anului 2022, cum am relatat aici.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns