Prima pagină » Serialul Percy Jackson a finalizat filmările

Serialul Percy Jackson a finalizat filmările

Walker Scobell -centru- ( în rolul Percy Jackson, fiul lui Poseidon), Aryan Simhadri- dreapta -( în rolul satirului Grover) şi Leah Sava Jeffries – stânga – ( în rolul semizeiţei Annabeth şi fata Athenei)

Serialul Percy Jackson a finalizat filmările

Fără a avea legătură cu cele două filme şi servind drept un reboot, serialul televizat Percy Jackson, dezvoltat şi creat pentru platforma de streaming Disney+ a finalizat recent filmările pentru primul sezon. Pe data de 3 februarie 2023, Rick Riordan, autorul seriei de cărţi, a anunţat pe Instagram încheierea filmărilor pentru primul sezon, intitulat Percy Jackson şi Olimpienii, fiind chiar numele primei cărţi din seria de cinci cărţi. Acesta a inclus în postare imaginea unei sculpturi de gheaţă sub forma unui Pegas pe care l-a arătat distribuţiei şi echipei de filmare pentru a celebra momentul.

Textul din postare include următoarele:” S-au finalizat filmările, oameni buni! Vă aşteaptă un Pegas la masa de prânz. Urmează luni bune de postprocesare, dar filmările pentru Percy Jackson şi Olimpienii au ajuns la un final!”

Deşi fanii vor trebui să îşi tempereze nerăbdarea, autorul şi-a exprimat recent încrederea prin feedbackul primit. Acesta a ispitit fanii cu apariţia mai multor zeităţi pe parcursul sezoanelor viitoare, liniştind astfel temerile comunităţii Percy Jackson. Asta demonstrează optimismul autorului în reînnoirea serialului pentru mai multe sezoane, deşi Disney+ încă nu a făcut public acest lucru, până la acest moment cel puţin.

Serialul live-action va spune povestea unui băiat de 12 ani ce dobândeşte puterea unui semizeu, din zilele noastre, care de abia îşi descoperă abilităţile, când Zeus îl învinovăţeşte de furtul unui fulger, Percy fiind obligat să străbată America pentru a-l recupera.

Percy Jackson şi Olimpienii va fi disponibil pe platforma de streaming Disney+ în 2024.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns