Prima pagină » Serialul Star Wars: The Acolyte debutează în această vară pe Disney+

Serialul Star Wars: The Acolyte debutează în această vară pe Disney+

Serialul Star Wars: The Acolyte debutează în această vară pe Disney+

Potrivit publicaţiei Collider, studiourile Lucasfilm ţintesc o lansare în această vară pentru viitorul proiect Tv Star Wars, a cărei acţiune se desfăşoară cu aproape 100 de ani înaintea trilogiei prequel. Producţia a luat sfârşit în iunie.

Disney+ a dezvăluit distribuţia completă pentru Războiul Stelelor: Acolitul, cel mai nou serial live-action Lucasfilm. Alăturându-se actriţei Amandla Stenberg (The Hate U Give): Lee Jung-jae (Squid Game), nominalizat la premiile Emmy, Manny Jacinto (Nine Perfect Strangers), Dafne Keen (His Dark Materials), Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Charlie Barnett (Russian Doll), Dean-Charles Chapman (1917), Carrie-Anne Moss (The Matrix).

Lucasfilm a mai publicat o imagine din culisele primului sezon, pe care o puteţi vedea mai jos.

Serialul este un mister-thriller care îi va purta pe telespectatori într-o galaxie cu secrete obscure și puteri emergente ale părții întunecate în ultimele zile ale erei Înaltei Republici, a Erei Renaşterii, a Erei Iluminării. O fostă Padawan se reîntâlnește cu maestrul ei Jedi pentru a investiga o serie de crime, dar forțele cu care se confruntă sunt mai sinistre decât au anticipat vreodată. Era Iluminării înfăţişează ordinul cavalerilor Jedi în perioada sa de glorie, înaintea evenimentelor din Războiul Stelelor: Ameninţarea Fantomei.

În afară de acest proiect, Lucasfilm lucrează şi la sezonul 2 din Andor, pentru care s-au finalizat filmările recent, Skeleton Crew şi sezonul 2 din Ahsoka, pentru ultimele trei nefiind anunţate datele de lansare.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns