Prima pagină » Serialul Star Wars Skeleton Crew recrutează un regizor al studiourilor A24

Serialul Star Wars Skeleton Crew recrutează un regizor al studiourilor A24

David Lowery

Serialul Star Wars Skeleton Crew recrutează un regizor al studiourilor A24

Echipa de producţie pentru unul dintre proiectele tv Star Wars începe să îşi completeze grupul de creatori din spatele camerelor. Regizorul filmului Green Knight, David Lowery, se află printre lista de regizori cooptaţi pentru producţia Star Wars: Skeleton Crew.

Serialul a finalizat producţia cu luni în urmă, însă veştile despre cine s-a ocupat de cârma regizorală abia acum încep să iasă la iveală, mai multe urmând a fi dezvăluite în curând. La începutul lunii martie, a fost dezvăluit că regizorii Everything Everywhere All at Once s-au ocupat de un episod în decursul anului trecut.

Lucasfilm nu a oferit comentarii.

Protagonistul serialului Skeleton Crew este Jude Law, regizorul Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă fiind creatorul şi producătorul executiv.

Acţiunea se desfăşoară în era Noii Republici şi prezintă aventurile a patru copii ce se rătăcesc în vastitatea universului Star Wars şi încearcă să-şi găsească drumul înapoi. Serialul are loc în timpul evenimentelor de post reconstrucţie din Star Wars: Întoarcerea lui Jedi, care spune povestea căderii Imperiului, însă detaliile rămân secrete, inclusiv ce rol va interpreta actorul.

Regizorul David Lowery va face echipă din nou cu studiourile independente A24 pentru un nou viitor proiect, Mother Mary, cu Anne Hathaway şi Michaela Coel în rolurile principale. David Lowery se află în faza de postproducţie pentru Peter Pan & Wendy, o adaptare Disney+, cu data de lansare pe 28 aprilie, el fiind atât regizorul cât şi unul dintre scenariştii proiectului.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns