Prima pagină » Serialul True Lies a fost anulat

Serialul True Lies a fost anulat

Serialul True Lies a fost anulat

Nu va mai exista un al doilea sezon din serialul True Lies. CBS a anulat rebootul celebrului film după un sezon.

Decizia nu este una surprinzătoare, producţia nereuşind să-şi găsească un public, fiind cotat drept programul cu cea mai mică audienţă înregistrată în perioada difuzării pe postul de cablu american.

Producţia televizată True Lies de la scenariştii Matt Nix, McG, James Cameron şi 20th Television, îi are drept protagonşti pe Steve Howey şi Ginger Gonzaga în rolurile care i-au făcut celebri pe Arnold Schwarzenegger şi Jamie Lee Curtis în filmul omonim din 1994.

Serialul urmăreşte povestea lui Harry Tasker, un spion internaţional de primă mână din agenţia de informaţii Omega Sector a SUA, şi a soţiei sale, Helen, o profesoară de limba engleză plictisită de rutina zilnică, care descoperă cu stupoare că soţul ei aparent obişnuit duce o extraordinară viaţă dublă.

Distribuţia suplimentară îi cuprinde pe Erica Hernandez, Omar Miller, Mike O’Gorman, Annabella Didion şi Lucas Jaye.

Matt Nix, James Cameron, Rae Sanchini, McG, Mary Viola, Corey Marsh şi Josh Levy au servit drept producători executivi. Serialul a fost produs de 20th Television.

Sursa pentru sinopsisul True Lies: Disney+

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns