Prima pagină » Serialul Willow a fost anulat

Serialul Willow a fost anulat

Credite: Disney+/ Lucasfilm/ Warwick Davies în rolul lui Willow

Serialul Willow a fost anulat

Nu va mai exista un al doilea sezon din serialul Willow, bazat pe filmul original din 1988. Vestea vine la două luni de la premiera serialului de 8 episoade, ce au servit drept o continuare a filmului clasic.

Serialul Willow, a cărei intrigă se desfăşoară la 34 de ani după evenimentele filmului original, nu a înregistrat impactul cultural al filmului clasic, primind recenzii bune din partea criticilor, cu o medie de 83% pe Rotten Tomatoes.

Vestea vine la un moment în care Lucasfilm îşi reevaluează potenţialul dezvoltării de blockbustere Star Wars, acordând timpul necesar pentru a identifica următorul lungmetraj. Între timp, LucasFilm a dezvoltat o adevărată moştenire în spaţiul serviciului de streaming Disney+, cu seriale de succes precum The Mandalorian, Andor, cât şi viitoare proiecte, cum ar fi Ahsoka, AcolyteSkeleton Crew dar şi producţii pe partea animaţiei.

Serialul Willow ne poartă într-o lume fantastică în care vrăjitorii, trolii, piticaniile şi alte făpturi mistice convieţuiesc laolaltă. Un grup improbabil de aventurieri îşi unesc forţele şi pornesc într-o misiune de salvare a întregului tărâm de forţe ale întunericului, fiind nevoiţi să-şi înfrunte atât proprii demoni cât şi alte creaturi puse pe fapte rele.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns