Prima pagină » Sezonul 3 din The Kardashians are premiera pe 25 mai pe Disney+

Sezonul 3 din The Kardashians are premiera pe 25 mai pe Disney+

Disney+ a lansat teaserul celui de-al treilea sezon al serialului „The Kardashians”, anunțând că noul sezon al serialului original de succes va avea premiera pe 25 mai, doar la Disney+, cu episoade noi în fiecare joi.

Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall și Kylie invită telespectatorii să revină în viețile lor, în timp ce se confruntă cu provocările maternității, creșterii copiilor în comun și își construiesc propriile imperii. Legătura lor va fi pusă la încercare și vor apărea tensiuni, dar, ca o familie, vor rămâne unite în timpul furtunii.

Ben Winston, partenerul Fulwell 73, este producătorul executiv al serialului alături de Emma Conway și Elizabeth Jones, iar Danielle King este showrunner și producător executiv.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns