Prima pagină » Sezonul 3 din Ursul are premiera în luna iulie

Sezonul 3 din Ursul are premiera în luna iulie

Toate cele 10 episoade vor fi disponibile la premieră

Primele două sezoane sunt disponibile pe Disney+

Trailerul oficial

Cel de-al treilea sezon al serialul de succes de la FX, „Ursul” (The Bear), aclamat de critici și premiat cu Emmy®, va avea premiera în România pe 17 iulie, doar pe Disney+. Toate cele 10 episoade vor fi disponibile din ziua lansării.

În sezonul trei al serialului „Ursul” de la FX, Carmen „Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) și Richard „Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) se străduiesc să ducă la cel mai înalt nivel fostul localul sandvisuri transformat în sezonul al doilea în restaurant de fine dining, navigând cu greu provocările constante din industria culinară, în care fiecare zi poate însemna o luptă pierdută. Carmy impune un standard înalt de performanță echipei sale, motivându-i să-și depășească limitele și face toate eforturile să egaleze intensitatea muncii lor.

Căutarea excelenței culinare îi va propulsa pe membrii echipajului spre noi niveluri și va pune la încercare legăturile care țin restaurantul unit. În industria restaurantelor, peisajul este într-o continuă schimbare, astfel că apar constant noi provocări și oportunități. Bucătarii noștri au învățat că fiecare secundă contează, dar în acest sezon vom descoperi dacă au resursele necesare pentru a supraviețui până mâine.

Acest serial cu episoade de o jumătate de oră îi aduce în fața ecranului pe Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas și Matty Matheson, în timp ce Oliver Platt și Molly Gordon interpretează roluri recurente.

Numit „Programul de televiziune al anului” de către AFI doi ani consecutivi, „Ursul” de la FX s-a bucurat de o atenție semnificativă pentru primele două sezoane din partea criticilor, inclusiv nominalizări și/sau victorii la Premiile Emmy®, Globul de Aur, Screen Actors Guild Awards, Peabody Awards, Critics Choice Awards, Writers Guild Awards, Directors Guild Awards, Producer Guild Awards, NAACP Image Awards, Independent Spirit Awards, MPSE Golden Reel Awards, CAS Awards, ACE Eddie Awards, TCA Awards, printre altele.

„Ursul” de la FX a fost creat de Christopher Storer, care are rolul de producător executiv alături de Joanna Calo, Josh Senior, Cooper Wehde, Tyson Bidner, Matty Matheson și Hiro Murai. Courtney Storer are rolul de producător co-executiv și producător culinar. Serialul este produs de FX Productions.

Datorită funcției de control parental, Disney+ rămâne o experiență de vizionare adecvată pentru toți membrii familiei. Abonații pot stabili limite de acces la conținut pentru adulți și pot crea profiluri protejate prin PIN, alături de profilurile deja existente pentru copii.

DESPRE DISNEY+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+ de la The Walt Disney Company oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă dezvoltare, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune, de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi producții lansate de The Walt Disney Studios. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns